3 KOMMENTARER

 1. en mycket bra rapport,välresearchad, väl underbyggd,välskriven.
  kort sagt här finns alla (de flesta) relevanta fakta i frågan.

  well done and thanks for making the effort

 2. ”Det verkliga hotet mot republiken är denna osynliga regering som likt en gigantisk bläckfisk sträcker sin slemmig längd över staden, staten och nationen. Som bläckfisken i verkliga livet, är den verksam under sken av ett egenhändigt skapat skydd. Den griper tag med sina långa och starka tentakler i våra ledande befattningshavare, våra lagstiftande organ, våra skolor, våra domstolar, våra tidningar, och varje organ som skapats för allmänhetens skydd. …”

  För att avvika från enbart generaliseringar, vill jag säga att på toppen av denna bläckfisk finns Rockefeller-Standard Oil-intressen och en liten grupp mäktiga bankirfirmor som allmänt hänvisas till som de internationella bankirerna. Detta lilla kotteri av mäktiga internationella bankirer förestår nästan den amerikanska regeringen [via CFR] för sina egna själviska syften. De kontrollerar praktiskt taget båda politiska partier, skriver politiska plattformar, göra blinda redskap av partiledarna, använder de ledande männen i privata organisationer, och tar till varje knep för att till höga offentliga ämbeten nominera endast sådana kandidater som kommer att bli mottagliga för de korrupta storföretagens diktat. De konspirerar för centralisering av regeringen enligt teorin att en liten grupp av handplockade, privat kontrollerade individer vid makten kan vara mer lätthanterlig än en större grupp bland vilka det sannolikt kommer att finas män som är uppriktigt intresserade av den offentliga välfärden. Dessa internationella bankirer och Rockefeller-Standard Oil- intressen kontrollerar majoriteten av tidningarna och tidskrifterna i det här landet. De använder sig av kolumnerna i dessa tidningar för att tvinga till underkastelse, eller köra ut från ämbetet offentliga tjänstemän som vägrar att lyda de mäktiga korrumperade kretsar som utgör den osynliga regeringen.”

  John F. Hylan, 27 mars, 1922
  Romersk-katolsk borgmästare i New York City
  ”Mayoral Speech,” The New York Times

  Ur Eric John Phelps bok Vatikanska lönnmördare

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here