3 KOMMENTARER

 1. Unfortunately Lilian Neg is not well informed about the situation in Africa. The USA developed Ebola and Aids as biological weapons against Africa, a genocide tool. Jim Humbles MMS helped against Aids and malaria and a lot more.
  Western vaccines harm people here as well. No vaccination at all!
  Expose the extremily criminal USA. Protest at all their embassies.

 2. Bill Gates is selling vaccin in Africa……why doesn’t he build hospitals and laboratories instead? Of course that would not bring any money to his foundation, as if he doesn’t have enough!

 3. Min sporadiska översättning:

  Irina Michailovna Sazonova har 30 årig erfarenhet av AIDS och HIV!

  Dessa sjukdomar existerar INTE! Det är virtuella sjukdomar som är fullständigt påhittade som ett begrepp som ska inge rädsla bara vid namnet. Det finns inte ett enda dokumenterad papper som skulle bevisa existens av något som heter AIDS!

  Ur Irina Michailovnas beskrivning.
  ”Min kollega patologen Vladimír Agjejev har ägnat 15 år åt AIDS genom att han obducerade döda som var diagnostiserade denna sjukdom. Han upptäckte att alla blev narkomaner och dog p.g.a. hepatit och tuberkulos. Det fanns inga spår efter HIV! Ingen har någonsin sett virus AIDS!

  Vanliga åkommor kan framkalla positiv resultat vid AIDS tester.
  Havandeskap, Transfusion, Förskyllda övre luftvägar, Influensa, Vaccinationer mot influensa, Vaccination mot stelkramp, Hepatit, Tuberkulos, Hemofili, Njursjukdom p.g.a. alkoholism, Malaria, Cancer, o.s.v.

  Det som tar död på människor är medicinen mot AIDS. AIDS är inte infektion och inte virus heller. Patienter som har immunbrist måste vara undersökta på ett djupare plan för att säkerställa orsak till immunbrist! Irinas Michalovnas kollega blev diagnostiserad HIV p.g.a. ett hy utslag. Analysen har skakat om henne. Denna kollega har vänd sig till immunologisk institution där sa läkarna till henne att 80% av hudsjukdomar ger positiv HIV test. Hon lugnade sig och genomgick inte den dödliga ”terapi” mot HIV och blev frisk av sig själv.

  Irina Michailovna säger att ingen någonsin har blivit smittad för att det är omöjligt.
  Hela artikeln finns här: http://myslenkyocemkoli.blogspot.se/2016/07/hiv-aids-je-podvod-svetoveho-rozsahu.html#more

  Hon översatte böcker till ryska från Peter H. Duesberg Inventing the AIDS virus, Regnery Publishing, Inc., Washington, D. C,
  Och Have We Been Misled?”, North Atlantic Books, Berkeley, California

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here