15 KOMMENTARER

 1. Varför inte meddela folket via medier exakt vad vaccinerna innehåller, varenda ingrediens och vilken inverkan de har på kroppen, då skulle alla som tycker vacciner är bra sätta morgonkaffet i fel strupe!

  Men sånt får ju inte publiceras, för då hade någon gjort det vid det här laget!

 2. Tack Linda Karlström för en utmärkt artikel!
  Det framgår allt tydligare att vi inte lever i ett demokratiskt samhälle längre, om vi någonsin har gjort det.
  Makten bakom regeringen styr och har alltid gjort det, dock inte så uppenbart tydligt som under de senaste åren.
  Föjande citat från Abraham Lincoln illustrerar medvetenhetens expansion: ”You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.”
  Hur snabbt sanningen bakom maktmissbruk kommer fram avgörs av hur många som förmår ta till sig och sprida de avslöjanden som t ex Linda Karlström och Torbjörn Sassersson och andra konspirationsanalytiker i en stadigt ökande ström tar fram.

 3. Citat ur artikel: ”Vi har tvingats se våra egna eller andras barn skadas av vacciner och därmed insett att allt inte står rätt till. Vi har faktiskt en gång tillhört vaccinreligionen, men hoppat av.”

  Instämmer!!! Personligen känner jag tre stycken vänner som är SVÅRT HANDIKAPPADE p.g.a. vaccination. Deras liv har blivit fysiskt sätt till ett lidande. Någon ansvar från sjukvården går ej att kräva. Allt är preskriberat för länge sen.

  Jag vill påpeka att jag jobbar som personlig assistent och ser livet och livsvillkor från en annan synvilkel i.o.m. att jag känner till de djupaste tankar och de djupaste frågeställningar hos berörda personer.

 4. Som Linda beskriver hur media och myndigheter reagerar så andas det från deras sida en desperation över att av att förlora kontrollen. Faller vaccinerna faller hela Babels hus och vem vet hur mycket det drar med sig.
  Vaccin dissidenternas antal växer och de är pålästa och välformulerade.
  De medicinska potentaterna är som vanligt inte vana vid att bli motsagda och är inte intresserade av att lyssna eller diskutera. Man tar till alla knep för att sina förringa sina kritiker. Med känsloargument, genom medvetet missuppfatta eller använda maktspråk.
  Media å sin sida satsar säkert och håller på makten. Eller så det bara så att media vet att skrämselpropaganda och polarisering säljer.
  Någon debatt på lika villkor är man inte intresserad av.
  Men det hade varit klokast av dem att hålla tyst.
  För nu utlöste det Linda Karlströms sakliga, kunniga och elegant ironiska artikel.
  Det är då väldigt lätt att jämföra argumenten. Lindas argument kommer att segra och måste segra.

 5. Tack för en utmärkt artikel, Linda. Finland verkar vara ett lika dumdrygt och otäckt Nordkorea som Sverige. En enda politiskt korrekt åsikt i en enda gyttjig ankdamm av korruption. Monokulturer kräver mycket gifter, det märks såväl i jordbruket som i politiken. Att vetenskapen aldrig har gjort ett framsteg utan att ifrågasätta rådande ”sanningar” är tydligen lätt att glömma bara man får bra betalt från dem som drar vinster ur dessa.

  Din avslutning är en logisk fullträff.
  Den visar att vaccinfansen förnekar vad de innerst inne vet: att man inte blir frisk och immun av vaccin. Man skräms till att vaccinera sig. Man blir rädd och orolig för sin hälsa och därmed sjukligare än normalt. Och det är väl det som är vitsen.
  Att skrämma populasen till lydnad och få dem att betala med all sin tid och alla sina pengar för sin egen utrotning i ett vettlöst stressande för att förverkliga sig själva i sin roll som ”konsumenter”. Existensen av något andligt förnekas å det bestämdaste eftersom människor med samvete skulle ställa till oreda i affärerna. Darwin släpas fram för att försvara rovdjurskapitalismen medan det faktum att allt är symbios förtigs. Naturen ses som fiende i st f mor. Och vi har utnämnt oss till hennes överman.

  Har människan någonsin haft en så högfärdig, mekanisk, trist och torftig självbild?

 6. Utmärkt skriven artikel!
  Hårresande att de vill ta bort barnbidrag och hota med tvång!

  Vår 13 åriga dotter är ovaccinerad och tillhör numera ovanligheten att vara fullt frisk med inga diagnoser eller allergier.

  Jag har också insett att vaccinerar skspar sjukdomar och beroende av vård mer eller mindre! Så mycket lidande föd barn ich vuxna!

  Jag är GLAD att sanning sprids om vaccin och jag tror att ge det 10 år till och ”snöbollen” av sanning har blivit så stor att den inte går att stoppa.

  Vi ger oss inte! De får inte skada fler barn!

 7. Godt skrevet 🙂 Jeg stoppet vaksinering av mitt barn etter 1. trippelvaksine, så ikke hensikten i dette, og det var i 1983 og jeg var 19 år. De fantes det ikke informasjon om vaksiner, det var magefølelsen som snakket, og i dag vet jeg at det var rett avgjørelse.

 8. Läste artikeln på fb tidigare – den är lika läsvärd en andra gång! Tack Linda, för en fantastiskt bra artikel. Instämmer även med ovanstående kommentarer. Ser fram emot att fler människor kommer att vakna och säga NEJ TACK till VACCIN!

 9. Tack Linda för denna storslagna artikel. Vill dela den överallt så att många fler får veta sanningen, för även i Sverige är risken stor att tvångsvaccinering kommer att införas via riksdagen.

 10. Jag vill så här i ett sent skede tacka er alla för dessa fina, kloka och verkligt uppmuntrande kommentarer! Jag blir så härligt uppfriskad av dem, det är som ett bastubad mitt i smällkalla vintern.

  Även om jag numera är så otroligt inoljad att en gås skulle bli grön av avund, känns det ibland otroligt påfrestande då myndigheter och sjukvård går samman och gör allt för att utrota självtänkande individer. Jag sa imorse till min väninna att det är som om det ligger stinkande spyor överallt och jag vet baske mig inte var jag ska börja torka upp. Ju mer jag torkar desto fler spyor kommer.

  Mina tankar går till Ann-Charlotte Stewart, som en gång sade att vi kanske bara måste acceptera att de lättlurade och dumdristiga människorna som går på all myndighetspropaganda kommer att dö bort naturligt, då de blir mycket sjukare och svagare än de som vet hur hälsan ska skötas. Det är ju bara så tragiskt just med vacciner, då de kloka och oskyldiga barnen inte har något att säga till om.

  Nu har man också börjat bedriva häxjakt på föderskor som har egna önskemål om hur förlossningen ska gå till. Stora reportage i tidningarna där läkarna ondgör sig över dessa jobbiga patienter. Trenden är oroande säger de, och hänvisar till att mammor inte vill ha smärtstillande (det är nämligen skadligt för babyn då mamman känner smärta), och sedan fordrar dessa mammor sen avnavling så att babyn får sitt eget blod vilket också kan vara skadligt. Och att inte vilja ha K-vitaminsprutan är en ren katastrof då man avsiktligt utsätter sitt barn för en överhängande risk att förblöda.

  Tack för att ni delar min artikel! Det kommer flera så småningom;)

 11. Tack för din kommentar Linda.

  Apropå K-vitaminsprutan är det lustigt att företaget som producerar sprutan har lokal i Huddinge sjukhus. Företaget har liksom vuxit in i sjukhuset.

  När mitt barn kom löste vi problemet genom att mamma fick K-vitamin via tabletter från hälsokost så satt mammans blod kunde förse barnet med k-vitamin dels innan födseln via blodet och dels via modersmjölken.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here