• Discolåten Can’t stop the feeling med Justin Timberlake har väl i och för sig några små krokar, men känns egentligen mest som ett tuggummi vars smak redan från början är ganska svag och alldeles strax kommer att vara helt borta.

  Jag håller med Roger om att det mesta av dagens populärmusik är intetsägande, kan inte minnas när det senast släpptes en fullängdsskiva med fler än högst två riktigt bra låtar. Kanske var det 2006, när Amy Winehouse gav ut sin Back to black, som bland annat innehåller de fantastiska Wake up alone, Love is a losing game, Rehab och Back to Black.

  Han har enligt min mening också rätt i att The Beatles musik håller än idag, till exempel singeln We can work it out/Day tripper tillsammans med LP:n Rubber Soul, båda från 1965, och LP:n Abbey Road från 1969.

  Trots att jag är ganska bevandrad i 60-talspopmusiken har nämnda Richard Harris-skivor gått mig förbi. Tack för tipset, skall lyssna på dem och bedöma deras halt.

 • Justin Timberlake och hans hustru Jessica Biel har, trots starka påtryckningar, vägrat att låta vaccinera sin son Silas, något som visar på ett ovanligt gott medicinskt omdöme http://newsvoice.se/?s=vacciner. Å andra sidan stöder Timberlake offentligt den ena av de två kvarvarande, urkassa kandidaterna i det amerikanska presidentvalet 2016, nämligen Hillary Clinton, vilket avslöjar att han ligger inne med ett mycket dåligt politiskt omdöme, och ett i skilda fack uppdelat tänkande, då Clinton är för tvångsvaccinering http://www.naturalnews.com/053154_womens_rights_medical_choice_Hillary_Clinton.html.

 • Textningen till låten i den här uppladdningen är det lite si och så med. I början uppfattar jag till exempel att Justin sjunger ”Got that sunshine in my pocket, got that good soul in my feet”, men det står skrivet ”got that good song in my feet”.

 • LÄMNA ETT SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here