1 KOMMENTAR

  1. Det har jag som inte är någon, bara en ”vanlig” enkel person utan en endaste titel, dvs är varken läkare, politiker, kändis (många kändisar horar för Cancerfondens Rosa bandet), eller journalist (dessa som har gett sig på de små tiggarna och bedragarna, alltså zigenarna) sagt i flera år, men i mycket färre ord.
    ”Cancerforskarna” och alla tillhörande denna mycket lönande INDUSTRI, är inga idioter (men de vet att de flesta människor är det, ignoranta, naiva och framförallt AUKTORITETSTROENDE idioter och av dessa är svenskarna de största, vilka skänker pengar till välgörenhetsorganisationer, av vilka ALLA från de minsta till den STÖRSTA av dem, Satanistiska av Rockefeller skapade FN med dess underavdelningar som UNHCR, UNICEF, UNESCO mfl, mfl.), så om de hittar lösningen på cancerns ”gåta” (som de i över 100 år i Sverige och sedan 1953 i USA har sökt finna, och som de sagt och fortsätter att säga, att lösningen finns precis bakom hörnet bara de får mer pengar) så sågar de av den gren de sitter på.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here