5 KOMMENTARER

  1. Nej, ingenting sker ju av en tillfällighet. Vi lever mitt uppe i de ”yttersta tiderna”. Det finns flera namn på detta tillstånd: Domedagen. Harmageddon. Ragnarök. Yttersta domen. Nostradamus förutspådde allt detta på femtonhundratalet, och flera andra har ”sett” samma sak. Det ingår som du är inne på ”i den Kosmiska Planen.” Den ena katastrofen värre än den andra avlöser varandra, men trots alla kriser, krig och kaos över hela jordklotet, så har det ännu inte kulminerat. Men den här epoken är alltså ett nödvändigt led i mänsklighetens fortsatta utveckling och har, förutom andra, beskrivits redan i Bibeln, för den som är intresserad.

  2. Spelar ingen roll hur vänster liberalerna och mångkultur vurmarna analyserar sin förlust de kommer ändå aldrig förstå att de har fel och att folket har genomskådat dem. Tycker nästan synd om dem då de sitter i sitt höga torn och har haft tolkningsföreträde i många många år, måste vara jobbigt nu när grunden för tornet börjar kollapsa. Med lite underhålls arbete utfört i tid så hade aldrig detta behövt hända.

  3. Till och med Göran Persson uttryckte nyligen kritik mot gammelmediernas tolkningsföreträde. Bra, men litet försent. Han borde ha sagt det NÄR han var statsminister. Man ser detta överallt. Så fort makthavare blir pensionärer börjar de tala sanning. Innan de tänker de kanske sanning, men kniper igen till dess reträtten är säkrad. Å andra sidan är det bra att de talar sanning till slut.

    När det gäller ”yttersta tider”, profetior och människans ”utveckling” så har jag lite svårt att acceptera varför människan liksom ”måste” utvecklas genom allt detta lidande, krig och elände. Jag tror inte ett dyft på att godhet inte kan existera utan ondska. Jag tror godhet kan existera TROTS ondska.

  4. Ja, den där invändningen är begriplig, rimlig och vanlig. Det är också svårt att – iaf kortfattat – förklara varför lidandet är nödvändigt för att människan skall kunna utvecklas från ”ond” till ”god”. Men som Josef skrev, det ingår ”i den kosmiska planen.” Man behöver ha ett kosmiskt perspektiv för att förstå. ”De yttersta tiderna” omtalas som bekant i Bibeln, som är en berättelse om verkligheten i sagoform. Den som har ögon att se med, han ser, dvs kan tolka innebörden i sagan. Annars finns uppdaterade förklaringar att tillgå till det kosmiska utvecklingspanoramat.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here