16 KOMMENTARER

 1. ”Svenska politiker och MSM intar en totalt ensidig hållning i frågan om påstådd mänsklig påverkan av klimatet och spenderar många miljarder skattekronor på en helt meningslös klimatpolitik.” Lars Bern så skriver du i artikeln. Enligt mitt förmenande är frågan du tar upp klarlagd vetenskapligt! Det är bevisat att människan orsakar klimatförändringar och dångäller det för människor att ställs det tillrätta. Varför har du inte den inställningen?

 2. Jag instämmer inte i att politikerna är ur fas . De är i exakt fas med EU och USA . Våra politiker är marionetter för sionisterna och går inte ett steg utanför den uppsatta ramen .

  Steg för steg implementeras planen som kommer att förslava människan på jorden .
  Just nu skapad Chaos för att senare skapa Ordo .
  När tiden är mogen kommer CHIPPET.
  Allt enligt den uppsatta agendan

 3. För er som ännu inte har hunnit se så hade Trump möte med Kissinger vilket inte bådar gott.

 4. Bra Lars!
  Rune Celvinsson: Det är en ytterst liten pytteklick, minoritet, av vetenskapsmän som får lov att yttra sig i klimatfrågan, dvs endast som stödjer berättelsen om ”klimathot”. På en punkt har de rätt, nämligen att klimathotet är ”manmade” – hela storyn är konstruerad. Nu jobbar en hel industri med att försöka åstadkomma försämringar av olika slag för att få verkligheten att stämma överens med forskarnas datormodeller. Det är alltså simuleringarna som utgör blåkopian för vad som ska gälla framöver, dvs kartan ska gälla inte terrängen.

  De försöker kleta på skuld och fördömelse över hela mänskligheten. När den absolut stora majoriteten av alla människor knappast har gjort ”en fluga förnär” när det gäller utsläpp och miljöförstöring. Tvärtom arbetar oligarker, G20, FN (olika namn på samma grupp människor) på att fler ska börja konsumera, vilket drar ner trovärdigheten på ”hotet”.

  Lars: Anledningen till att politikerna är så ”på” globalisternas agenda är att dessa bara bor i Sverige men har sitt hjärta någon helt annanstans. Fysiskt i Sverige men intellektuellt i en virtuell verklighet med fantasterier av olika slag. Ryssland som landets stora fiende är inte verkligt utan en tidningsanka.

  Geoengineering; vädermodifiering med hjälp av olika tekniker tillämpas för att hindra solen att ha sin naturliga gång. Avsikten är väl att höja temperaturen istället för att sänka den, speciellt när det gäller området runt Arktis så att det blir seglingsbart där för stora lastfartyg som spär på utsläppen.

 5. Vad kan då folket göra nu, de som känner sig tillräckligt upplysta om den magiskt långt gångna dysfunktionen. Är det rimligt att ge sitt tysta godkännande genom att betala skatt till en inkompetent statsmakt? Kan vi använda våra skattepengar på något alternativt sätt? Någon som har ideer?!

 6. Skulle gärna vilja strejka genom att dra in mina skattepengar men det är svårt då de dras automatiskt. Väldigt finurligt av makten. Jag skulle gärna vilja att jag kunde målstyra en större del av mina pengar. Dra in de inom vissa områden t ex finansiering av välfärdsmigration och anhörigfinansiering men öka finansiering av alternativa fält som sjukvård. Staten skulle alltså bara få en smärre del ograverat av skatten för det absolut nödvändigaste.

 7. ”Man verkar inte förstå att detta bara är en del i en större plan för att avskaffa den nationella demokratin och införa ett elitistiskt styre där banker och globala storföretag håller i taktpinnen. ”

  Jag tillhörde den skara, förmodligen betecknad som de flesta, som inte insett alls de ganska ”dolda agendor” som finns. MSM och de som sägs ”bland folk” lyfter inte detta. Fokus hamnar, förmodligen med uppsåt, på detaljer och även lite större saker/förändringar för befolkningen. Under 3–4 år har jag mer intensivt tagit redan på information och tack vare alternativa media, bloggar, et. al. har min världsbild successivt ändrats och bilden som jag hade förut stämmer ju men den var ett tunnelseende eller t.o.m. ett sugrör riktat åt ”rätt håll”.
  MEN så mycket mer har tillkommit det som förr var bloss i natten har mer och mer fogats ihop med andra bloss och efter tag bildas en sammanhållen och i sak helt annorlunda bild.
  Har jag haft svårt att förstå sammanhangen? Ja och nej, ja då det krävs mycket information för att förstå den stora, globala agendan, agendan och ja av förklarliga därför att etablissemanget ökat entropin i stället för att minska den.
  För mycket prat blir adderat bara brus som surrar irriterande i öronen…

  Nåväl till saken . .
  har SD inte förstått/insett eller har SD inte hittat vägen till att nå väljare brett med insikten?

  Har man förstått och söker väg är det gott och väl men enerverande för de som ser snabbare väg till målet….
  om man inte förstått är det minst sagt trist.

  För helt ärligt för mig så kom NWO med Monsanto, Nestle, et. al. upp på radarn tydligt för kanske ett år sedan… tack vare LarsBern, NewsVoice, PeterKrabbe et. al. . .
  dvs ett lackmustest på tingens förhållande…..

  Att försöka vara en framgångsrik kanalsimmare i dagens ”brusande” värld är inte lätt . .
  och till slut kommer svaret:
  ”Ja vad f_n skulle vi gjort?”

  All relevant information från medborgare skyndar på denna informationsspridning till de berörda, dvs så gott som alla.

 8. Utmärkt artikel!
  Det är intressant att iaktta hur det politiska etablissemanget och MSM från vänster till högerkanten har övergivit många av sina traditionella kärnfrågor och värderingar. Detta för att kunna rätta in sig i det globala ledet.
  Det är pinsamt och skrämmande att se hur detta etablissemang, såsom Lars säger, alltmer distanserar sig från den nuvarande internationella utvecklingen

 9. Lyssnade nyss på en debatt i Eu parlamentet angående EUs sätt att tackla den Ryska propagandan vilken man jämförde med Isis dito,—hårresande,——alla dina punkter Lars är nog ganska applicerbara på Skygg lappe EU.
  Tabula rase!

 10. Vår tid är den kallaste på 250 miljoner år, och bara två gånger har det varit kallare än nu på 600 miljoner år.
  Dessa dagar är det kallare i Ryssland än på många årtionden. Riktiga kallat överallt… som Iran.

  Temperaturen åker i lite i zicksack längs en kurva som under flera tusentals år sammantaget pekar nedåt, det blir allt mer kallt.

  Greenpeace medgrundare Patrick Moore talar här om den falska globala uppvärmningen, koldioxid mm.

  Vi 6:10 in i videon visar Moore en geologisk tidsskala på de senaste 540 miljonerna år. CO2 är i lila, den blå linjen är global temperatur. Nu säger han att man har evolverat… men det får man ta med på köpet:
  ”Koldioxid är inte fienden, det är själva livet”:
  https://youtu.be/5Smhn1gL6Xg

 11. Rune Celvinsson 23 Nov, 2016 at 04:48

  Vad tycker du om de solens-variationer-styr-klimatet-studier, som Lars Bern länkar till, Rune?

  Det som Bern skriver om SD har stått klart för mig från början, de är ytliga i sina analyser. Detta kan bero på intelligensbrist, men också på styrning från de högre maktsfärer som han berör i artikeln.

  Min tro är att SD är kontrollerad opposition, med uppgift att ge allmänheten en begränsad bild av sakernas tillstånd, så att denna inte förstår vilka de grundläggande orsakerna är till händelseutvecklingen i Sverige och världen.

  Med det homogena partiutbud och medielandskap som råder i Sverige är det inte att undra på att majoriteten av svenskarna är grundlurade på så många områden.

 12. Inbördeskriget i Syrien startades av Al-Assad som besköt studenter som demonstrerade för demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter. Al-Assad besköt sina egna medborgare, han är alltså angriparen och inte försvararen. Jag arbetar med flyktingar, ca hälften har kommit från Syrien, jag har hört deras berättelser om familjen Al-Assads förtryckarregim sedan över 40 år tillbaks, där politiska motståndare till regimen hamnar i fängelser och torteras till döds. Daesh (ISIS) kom in betydligt senare, när inbördeskriget redan var igång och långt gånget. Jag är medveten att det på internet existerar information som säger annat, främst från ryska statskontrollerade medier som inte är trovärdiga pga Ryssland har stöttat Al-Assad från början och byggt upp Syriens armé. Men min bild av händelserna i Syrien är förstahandsinformation från flyktingarna själva. Al-Assad har blod på sitt samvete.

 13. Raphael Mabo 14 Dec, 2016 at 15:50

  Det vore kanske bra om NewsVoice läsare fick ta del av den här informationen i en hel artikel av dig, Raphael, har du tid att skriva en sån?

 14. @Raphael Mabo
  Jag känner en kille från Syrien. Han var student och reste både till Libyen, Egypten och slutligen Syrien för delta i protester. Faktum är att han och hans vänner var medelklassungdomar som turistade runt som revolutionärer och trodde dom gjorde en god gärning.
  Jag sa till honom en gång att jag ansåg att han gjort världens misstag och blivit utnyttjad av onda intressen och att han har massa blod på sina händer. Han kunde inte förneka det.
  Vad är det som säger att det faktiskt var Assad som beordrade/började skottlossningen? I exemplet Kiev så har det ju blivit klargjort att det handlade om provokatörer som besköt både sidor.
  Enligt min uppfattning så är din uppfattning som är byggd förstahandsinfo från flyktingarna själva okritisk och helt i avsaknad av relevant omvärldsanalys.
  Jag jämför ett land med Syrien med ett land som Saudiarabien. I det ena fallet är det tydligen viktigt att få bort en jämförelsevis sandad regim. I det andra fallet tar det hus i h- ifall vi bara vi överväger att sluta sälja vapen. Detta faktum får inga varningsklockor att ringa?
  Varför tar man för också givet att Assad skulle vara så korkad att han beordrar massaker på demonstranter och därmed tänder krutdurken? Enligt min uppfattning så är han nog snäppet skarpare, annars hade han aldrig blivit President.
  Tur att Raphael jobbar med flyktingar och inte som utredare hos polisen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here