6 KOMMENTARER

 1. EMU:

  Svenska folket har lurats med i EU av politikeradeln och tackat nej till EMU, men Sverige har inte fått rösta om Swexit. Sverige är alltså inte med i EMU, men i EU.

  Neo-marxism:

  Att blanda in Karl Marx med beteckningen ”neo-marxism” i en process som är extremkapitalistisk är ytterst tveksamt. Karl Marx förstod vikten av nationell enhet vid majorietmännens(bolsjevikernas) demokratiska övertagande av nationen.

  ”Arbetarna har intet fädernesland. Man kan icke fråntaga dem vad de icke har. Då emellertid proletariatet till att börja med måste erövra den politiska makten, upphöja sig till nationell klass och konstituera sig självt som nation, så är det självt ännu nationellt, om också ej i samma mening som bourgeoisin.”
  /Karl Marx och Friedrich Engels i Kommunistiska manifestet (1848)

  Olof Palme:

  Tveksam ”Bilderbergare” då han visserligen var på Bilderberggruppens möten, men förmodligen var där för att ställa intellektuellt besvärliga moraliska frågor till till det globala kapitalistgänget, samt i handling motverkade deras framfart genom att internationellt stödja nationella demokratiska socialistiska rörelser i ex. Vietnam och Sydafrika. Han t.o.m. jämförde bombningarna av Hanoi med slakten av judar. Det var förmodligen riktat direkt mot Henry Kissinger.

  Olof Palme var balanserad protektionist. De tortyroffer från kristna Chile eller den arbetskraftsinvandring från Jugoslavien vi hade under Olof Palme, vilket innebar nästan total assimilering, kan inte jämföras med den vettlösa migration av extrem islamism som placerats i förortsghetton i arbetslöshet och odlar extrem vettlös sekterism under hucklen.

  Olof Palme fördömde apartheid och invasioner, men dagens s.k. ”socialdemokrater” stöder israels apartheid, de stöder den icke-demokratiska utvecklingen och de stöder extremkapitalismen, samt stöder både fulhandeln/frihandel och terrorism mot alla människor i alla nationer i världen.

  God Jul till redaktionen och alla som läser Newsvoice med ett julrim och ett politiskt satiriskt julkort”

 2. De multinationella företagen och Bilderberggruppen vill INTE ha en världsregering. De vill bestämma själva, kunna stämma stater och ha multinationella regler med så få förhandlingspartner som möjligt
  De vill sitta i en förhandlingsposition med en världsunion som motpart.

 3. När jag läser din artikel så tittar jag inte på detaljerna för att förstå helheten. Hela beskrivningen liknar ett lapptäcke där olika inblandade i olika tider virkar var sin lapp som läggs ihop med andra lappar tills man kan urskönja ett mönster och inriktning. Av artikel framgår det att det är Bilderbergsgruppens intresse som styr därför att våra folkvalda går dit för att få en mall på hur de ska virka sin bit av lappen. Världen består dock inte av bara Väst men också av andra världsdelar och här finns säkerligen liknande ”Bilderbergsgrupper” som styr dessa världsdelar så att resultatet av lapptäcke blir exakt enligt ritningar och önskemål från beställaren.

  Det som slår mig är att alla jobbar på detta som en man oavsett vilket årtionde deras bidrag till lapptäcket utspelar sig.

  Här ett citat från följande hemsida: ” Alignment is formed only within the Hidden Elite. The Hidden Elite is the Incunabula. The Elite operate in the following general alignment: Incunabula > Banking System > Illuminati > Secret Societies > World Government Leaders. The Incunabula control the banking system, and those that turn the “dials” are cleverly hidden.”

  Källa: http://projectcamelot.org/james_wingmakers_sovereign_integral.html

 4. Bra Henrik, tänk dock på att SD är med i ” the grand chessboard ” så länge valboskapen gör sitt så går det som planerat.

  Putin, samma sak, planen är att efter det 3:e planerade Europakriget (där vita återigen manipuleras att döda sina vita bröder ) på Europeisk mark, så pushar man för ett kraftigt reformerat FN med avskaffande av vetorätten, ( detta får aaaaldrig hända igen) så att alla länder blir tvingade att foga sig, den enligt planen av MSM svartmålade Putin kommer efter detta sista krig att framstå som den ende som höll huvudet kallt och kommer att utses som FN:s ledare som givetvis tar sina order från en herrklubb i Schweiz.

  Hög tid att sluta ”reagera” på allt skit dessa galningar fabricerar (med hjälp av den myriad nyttiga idioter som bör benämnas svikare/folkförrädare) och överväga att börja agera istället.

  Lev Tolstoj beskriver perfekt innebörden av ordet ”freethinkers” det är endast dessa sällsynta människor som kan starta lavinen som krävs för att åtminstone för en tid begrava ondskan vi bevittnar idag.

  Att var å en på allvar bör överväga att fullständigt ta eget ansvar för alla aspekter i ens liv och ta sig ur illusionen att man kan delegera ansvar vart fjärde år, ansvar kan endast delas och att ge bort nåt man själv inte besitter är höjden av självbedrägeri.

  Till Torbjörn och andra med insikter och en smärre investeringsfond, en radiostation med en minimal omutbar grupp ”freethinkers” som bjuder in verifierbart sunda människor som via egna erfarenheter förvärvat djupare insikter om denna vår jordiska resa, så att engagerade människor får möjlighet att kasta av sig oket som alldeles för lång tid maskerats som pengar, politik, religion och demokrati.

  Inga härskare och inga slavar skrämmer många och kräver ansvar och nån form av kollektiv moralkompass, anledningen verkar med stor sannolikhet vara att den majoriteten aldrig fått alternativ att ta ställning till.

  Detta dagens system/hydran går ej att ändra och vissa vill desperat klänga kvar vid husse, låt dom få ha det, men vad hindrar oss andra att dra igång en parallell variant där självbestämmande, frivilligt deltagande och samförstånd är ledstjärnan, så att våra vilseledda systemknarkande bröder/systrar kan se att det existerar en bättre väg.

 5. @Janne D. Trevlig läsning. Dessutom gott att se att fler har genomskådat ”neutrala” Schweiz som är säte för de flesta supranationella NGO:s. Men det är säkert bara en ”ren tillfällighet”.

 6. Verner: om du vill så kolla in :
  Globalist agenda watch 2016, redefiningGod, dårarna börjar bli genomskådade hehe

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here