7 KOMMENTARER

 1. Listan säger mycket om dem som delat ut utmärkelserna – och inget om mottagarna

 2. Arkelsten vill försöka tina upp sin framtoning som känslomässigt bottenfrusen, försöker framstå som lite kul, cool och progressiv med kall öl-förslaget. Men glöm aldrig vem hon är innerst inne: En beräknande streber med läkemedelsindustrin i ryggen, som biter sig fast tills hon har kommit sig upp i politiken och kan införa sina fascistiska diktat som hämtade från den värsta mardröm.

  Sofia Arkelstens kalla öl på systemet är ganska harmlöst. Att hon vill införa tvångsvaccinering i Sverige är dock inte lika harmlöst. För det senare förslaget vill jag tilldela henne utmärkelsen Årets psykopat. Det är viktigt att man nämner saker och ting vid deras rätta namn, inte sant.

 3. Alla vänstertidningar är globalisttidningar inkl de sk ”fria” tidningarna. Däremot är proletären ett undantag.

 4. Nu kan man rösta på Årets Skurk på bloggen Politikfakta.se. Just nu leder Stefan Löfven.

  Rösta på Årets Skurk 2016

  ”Alla hjältar behöver en skurk. Och vilka är inte bättre på att vara skurkar än den privilegierade och arroganta pk-eliten? I år duggade de tätt av kandidater och det är nästan helt omöjligt att välja bland dem. De är ju värdiga vinnare allihop! Priset skulle också kunna kallas Årets Desinformatör. Så vem är Årets Skurk? Du bestämmer! Rösta längst ner på sidan. Omröstningen avslutas den 31 december.”

  http://politikfakta.se/2016/12/rosta-pa-arets-skurk-2016/

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here