2 KOMMENTARER

 1. Inte många som har förstått vilken effekt Trumps frispråkighet haft för USA och för många i andra länder!
  Jag vill mena att det är första gången en amerikansk presidentkandidat har uttalat sig så öppet och utan hänsyn till politisk korrekthet angående så många för globalisterna känsliga ämnen som t ex MSMs lögner och att han vill sträcka ut handen till Ryssland istället för att krigshetsa, att han uttalat sig nedlåtande om det s k klimathotet, hotat dra tillbaka eller lägga ned NATO, att han vill samarbeta med Putin om att avlägsna hotet från ISIS osv
  Allt detta har frigjort mängder med hopp om en möjlig förändring inte bara för USA utan också för våra länder här inom EU!
  Mannen har redan innan tillträde skapat förutsättningar för fler arbetstillfällen och kan mycket väl vara en stor del i uppbrottet från globalisternas vansinniga stormaktsdrömmar om en hårt kontrollerad slavvärld.
  Med reservation för att han inte kan eller vill genomföra allt det han pratat om så innebär dock det han redan gjort en början till någonting större när det gäller att bevara nationalstaten och dess medborgare och att sätta gränser för invandringen av migranter som önskar ta del av välfärdssystemen i de länder de immigrerar till.
  Stort tycker jag!!!

 2. Donald Trump vill skydda folket i sin egen nation, precis som den populäre Olof Palme. Det är ovanligt att ledare idag har modet att gå emot globalisterna. Men det är trevligt för USA:s folk att de nu får skydd genom protektionism på riktigt. Försöker han bli kompis med Bernie Sanders och ser till att de rike på Wall street får betala skatt, samt själv betalar sin skatt, kan han rentutav gå till historien som USA:s bästa president genom tiderna, men frågan är om de republikanska representanterna och de nyliberala demokraterna i kongressen är med på att göra bra saker för sitt folk? Men han är ingen mes. Kanske är han rätt ledare för att pressa kongressen hårt?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here