9 KOMMENTARER

 1. Vad är det här för skämt? Vem injicerar propionsyra I din spinalvätska? Ta bort inlägget om ni vill verka trovärdiga.

 2. Ulla om du har problem med hur forskningen utförts kontakta de som utfört forskningen. NewsVoice är en tidning som refererar till olika företeelser tex forskning.

  I övrigt är det så här grundforskning fungerar. Du får gärna ge länkar till andra studier om hur propionsyra påverkar tarmfloran. Du är välkommen med sådana tips, men utelämna kritik om ”trovärdighet” eftersom propionsyrans effekter på tarmfloran inte handlar om NewsVoice trovärdighet. /red

 3. Naturligt förekommande organisk syra. Bildas även i kroppen. Salterna kallas propionater.

 4. Larsen det är också exakt vad Midtvedt säger i intervjun, om du sett den. Problemet är att propionsyra finns i kroppen dels på industrins villkor (onaturligt i större mängder) och dels på kroppens villor (naturligt i små mängder). När det förekommer onaturligt som en tillsats dödar den tarmens naturliga bakterier, om jag förstått detta rätt.

  Man kan alltså inte avfärda riskerna genom att förklara att ämnet i fråga råkar existera naturligt. Det blir som att försöka bortförklara att en person mördats med ett pistolskott genom att förklara att järnet som kulan består av är ett naturligt förekommande grundämne i blodet.

 5. @ Per Larsen

  Då är vi nog åtminstone två som väntar på en förklaring på vad du menar.

 6. Den här artikeln är så viktig för sorgligt nog har maten blivit en anledning varfor vi får i oss mer och mer främmande och giftiga ämnen som stör hormonbalans, tarmflora och mycket annat.Det är också den ackumulerade effekten av alla olika E ämnen, transfetter, parabener, aspartame, främmande kemiska ämnen och gifter som gör att cancer, autoimmuna sjukdomar, diabetes, Alzheimer och autism ökar katastrofalt.Vi måste verkligen slå på larmet och det ar väldigt värdefullt att denne professor emeritus uttalar sig och att Newsvoice ger honom utrymme.
  Synd att de andra som kommenterat inte verkar första hur illa det ligger till och hur pass utsatta barn är. blivit. Vet ni hur allvalrigt autism är? Se gärna serien om Vaccines Revealed om autism och vacciner. MVH Kerstin Unger Salén

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here