7 KOMMENTARER

 1. Vilken jäkla hycklare han är men jag tror nog att han talar för döva öron när folk börjar vittra framtidstro och en bättre framtid utan krig och globalism!:)

 2. Ja, Biden är en skön typ! Hans son Hunter Biden sitter numera som direktör för det Ukrainska olje/gas bolaget Burisma Holdings där också den förre Polska presidenten Aleksander Kwaśniewski sitter.
  http://burisma.com/en/board-of-directors/
  Allra märkligaste med Biden är att han har en väldig stark intresse av småflickor vilket men kan se om man söker på ”Creepy Biden” på YouTube.

 3. Menar han NWO så hoppas jag verkligen att han har rätt. Kollaps av samma globalism Davos mötet handlat om alltså.

 4. Exit stage left: Lights go out on Biden as he talks of US ‘leadership’ in Davos speech

 5. Om hycklaren Biden med co. verkligen hade hyllat demokrati så skulle han ha välkomnat ”en annan vision av framtiden” än den som är ”defined by spheres of influence”. Demokrati handlar ju om att låta en mångfald röster få höras och beaktas innan beslut fattas.

  Det sunda förnuftet finns inte hos maktgalna människor och därför ska de heller inte ges möjlighet att styra över vår framtid då de fattar helt sjuka och odemokratiska beslut som äventyrar hela planetens fortbestånd. Det sunda förnuftet finns hos folket som inte är intresserade av elitens framtidsplaner. Vi är intresserade av fred, hälsa, naturlig mat och delaktighet i samhälleliga beslut. Detta kan dessvärre inte elitisterna bistå oss med eftersom dessa små önskemål går tvärs emot deras aggressiva planer.

 6. ”Lights go out on Biden as he talks of US ‘leadership’ in Davos speech”

  he he bibliskt…..

  Kaliyuga bye bye….

  Ska skaffa mej Trump-frisyr. 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here