4 KOMMENTARER

 1. De [RADERAT] ”manusskrivarna” verkar ha fått storhetsvansinne och tror tydligen att allmänheten är hur lättlurad som helst.
  Och att ”manusskrivarna” och den s.k. MSM — den av ”eliten” kontrollerade median — alltid arbetar tillsammans är även i detta fall glasklart.
  Bra gjort av NV att fånga upp och summera de lösa bitarna.

  Har dock inte för ett ögonblick fäst minsta tilltro till MSM:s löjliga påståenden om ”ryskt dataintrång” i den amerikanska presidentvalrörelsen. Allt MSM producerar är enbart lögner kombinerat med undanhållande av fakta — precis ALLT och ALLTID!

 2. Tack, Torbjörn, för en bra analys av och sammanställning av den hysteri som präglat amerikansk mainstreampress den senaste tiden!
  Om det är någonting jag lärt mig under åren jag surfat nätet är att MSM ljuger och vinklar nyheter kontinuerligt och t o m försvarar sina lögner om de påvisas av någon utomstående intelligent källa.
  Uppenbart är att vi står inför ett systemskifte och att de som hitintills haft makten inte väjer för några medel att behålla den publik som aldrig undersöker eller ifrågasätter utan istället förtrollas av deras lögner.
  Många karriärer och inkomstkällor riskerar att raseras när sanningen kommer fram om den enorma korruption som förekommit och fortfarande förekommer inom detta gamla odugliga och korrupta system.
  Ett statiskt system, som vägrar erkänna att verkligheten förändras och att livet är dynamiskt, är dömt att kraschlanda i denna nya verklighet där alla gamla dåliga lösningar på världens problem visat sig otillräckliga.
  Det är dags att införa verklig demokrati; riv ned, gör om, gör rätt!

 3. Bra artikel. Det minsta man kan begära är solida bevis för saken, när så inte sker är det som vanligt bara MSM Fake-Lie-Dark News. Parry och Greenwald är fristående journalister som tar sitt jobb på allvar. Trump har en formidabel fiende i CIA med övriga säkerhetstjänster, plus oligark media, Hołlywood, Demokratiska partiet och 1/3 av Republikanska partiet, FED, Bankerna, Storföretagen, EU, FN, Kina och Iran. Att döma av Trumps fiender så är han en bra kille.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here