7 KOMMENTARER

  1. Detta (THE SIMPSONS – Trump) kan antagligen förklaras med att Mr Trump gillat Simson och särskilt tittat på de avsnitt som gällt honom själv, sedan försökt att kopiera de delar han gillat. Skulle jag också ha gjort…

  2. De skulle kunna ha valt en krukväxt till president utan att agendan skulle ändra sig nämnvärt. Den som tror att Trump kommer skilja sig något speciellt från alla de tidigare presidenterna, den personen är lika naiv som ett barn som fortfarande tror på tomten.

  3. Som sagt, skrattar bäst som skrattar sist!:)
    Det kommer att bli mycket spännande att följa denne rättframme mans anstormning!:) Vad jag förstår har han redan sagt att han ämnar radera 200 av Obamas Executive Direktives bland det första han gör, bl a rörande immigration. Att han redan ordnat arbeten åt väljarna redan innan han ens tillträtt som President, bådar gott. En streetsmart affärsman istället för en fullfjädrad globalist, antagligen precis vad USA behöver.

  4. Risken är att vi som hoppas på att Trump skall göra något bra blir lika lurade som de som hoppades på Obama. Vi får leva på hoppet, för Hillary Clinton var inget alternativ eftersom hon redan bevisat att hon är en krigshäxa.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here