12 KOMMENTARER

 1. Aluminium i kosmetika, fluor – en restprodukt av aluminium, bekämpningsmedel, tillsatser i maten som är utom all kontroll, chemtrails som sprids friskt i minst 30 år och som också innehåller aluminium bland annat, vaccinationer, onödig strålning från elektronik där mindcontrol är en komponent i strålningen, GMO mat o.s.v.

  Allt ovanstående är en potentiell risk vad beträffar cancer. Ovanstående kommer att aldrig pratas om i utredningar. Istället får människor skulden för att de konsumerar, åker bil, eldar med ved, äter för mycket snabbmat. Någon tilltro till utredningar har jag inte för att de blundar för riktiga orsaker och lyfter fram det som går att beskatta åtföljd av att den vanliga människan får skulden.

  Vansinnet fortsätter. För inte så länge sen hörde jag på radio att man vill manipulera fotosyntesen hos växter för att öka skördar! Har vi inte tillräcklig med sol? Är det ett resultat av den giftiga chemtrails täcke som finns över våra huvuden?

  Allt försöker man dölja och manipulera fram nya lösningar som kommer att förstöra vår hälsa genom att växter kommer bli giftigare och giftigare och fattigare och fattigare på näring.

  Det finns mycket att diskutera vad beträffar miljön. Problemet är att etablissemanget och deras slutsatser leder enbart till att skuldbelägga människor för att dölja de egentliga brott som pågår mot all liv på jorden och mot hela mänskligheten!

  Dessutom styr rädslan människor. Att kvinnor låter sig förnedras genom att låta klämma sina bröst i en mammografi apparat är skrattretande. Den som har uppfunnit detta måste skratta gott åt människors naivitet, godtrogenhet och rädsla för vadå?
  Det är som med vacciner ta det säkra för det osäkra.
  Vi måste också förändra vår eget sinnelag och sluta vara rädda och leva i nuet och i harmoni med vårt inre vilket är ett bra läkemedel i sig.

 2. AMEN, Kerstin Unger-Salén!

  En mycket lärorik artikel som jag önskar politikerna ville ta till sig och börja agera efter!

 3. Elektromagnetiska fält, lågfrekventa från elledningar, transformatorer, elektrisk utrustning samt högfrekvent mikrovågsstrålning från radio/TV-master, radar, mobiler, mobilmaster, wifi och surfplattor mm orsakar också cancer. Tyvärr är detta en sjukdomsframkallande faktor som ökat explosionsartat i vår miljö under senare år. Här råder också som i läkemedelsfrågan samma fenomen att experter med jäv i förhållande till kraft och telekom/IT-industrin får dominera expertutredningarna såväl hos WHO, EU och i Sverige. När industrins intressen fått sådan makt över både myndigheter, regering, media är vår hälsa illa ute. Faktum är att man trots tusentals studier som tydligt bevisar att strålningen är skadlig på många sätt och bland annat orsakar cancer och degenerativa sjukdomar, fortsätter myndigheterna och experterna att påstå att det inte visats. Vi har under det gångna året beskrivit hur sköldkörtelcancer och muncancer ökar kraftigt under senare år (se diagram här http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2016/05/kraftig-okning-av-skoldkortelcancer-och-muncancer/) vilket sammanfallit med den ökande användningen av de inte så smarta mobiltelefonerna som har antenner i nederdelen. Sköldkörteln är ett känt strålningskänsligt organ.
  Ett helhetsgrepp på cancerfrågan behövs där alla faktorer som orsakar cancer tas med och myndigheterna till slut börjar tillvarata medborgarnas intressen- inte industrimagnaternas.

 4. Varmt Tack för denna Artikel. Hur kan det komma sig att dom som styr Politiker inte kan förstå detta??
  Vilken intelligens Nivå befinner sig våra Politiker på?? Det hela är ofattbart, det borde vara helt självklart att ta bort allt som skadar Vår planet, Luften, Naturen, Djuren och Människan. Hur kan det komma sig att vi har Politiker som styr detta land inte är klokare och mera intresserad av att vi Människor, Djur och Natur ska må bra? Detta gäller inte ett enskilt Parti, utan det gäller alla Partier som sitter där mera för sin egen skull istället för att måna om Folket. Dom är folkvalda och ska tjäna folket. Oavsett parti så vill ingen drabbas av Cancer. Kan det vara så att det hela handlar om Pengar, Big Pharma tjänar otroliga summor på att Läkemedel som många gånger vårdar det sjuka hos människan i stället för det friska.

 5. Hej Ivan Björn, naturligtvis är jag kritisk mot både myndigheter och även regeringsorgan, för det mesta verkar vara ett spel för gallerierna. Någonstans vill man ju ändå hoppas att det finns de som har ärligt uppsåt utan sidoblickar eller ekonomiska intressen och som verkar för det goda även bland myndigheter. Men att de skulle vilja ta ett verkligt grepp och våga utmana stora industrier för att få stopp på vår kontinuerliga förgiftning har jag inget större förtroende för.
  Tog just reda på att om man fått skada från läkemedel eller vaccin måste man vända sig till Läkemedelsföreningen som är det organ som behandlar anmälningar och beslutar om att utbetala skadeersättning.Denna försäkring är ett aktiebolag som ägs av Läkemedelsbolagen… Patienten kan inte förvänta sig att den som ska betala ut pengarna inte skulle ha ett ekonomiskt intresse att betala så lite som möjligt och framför allt att inte medge hur mycket vaccinernas giftiga innehåll verkligen försvagar immunförsvaret på sikt. Och det är farligt.… Vem för patientens talan? Ska försöka undersöka vidare.
  I USA tillsattes faktiskt en oberoende utredning av Obama som gjorde ett fantastiskt arbete för att klarlägga alla de miljöfaktorer som ökar cancerincidensen år ut och år in. Vore ju bra om Sverige också gjorde det.Ska skicka min artikel till Göran Wikström men jag antar att den stoppas på vägen.Deras pressekreterare var mkt räddhågan och otrevlig när jag försökte ta reda på vilka som sitter med i detta rådslag.Hon hade inget svar..Hon får säkert ta många smällar med anmälningar om jäv och annat.
  Till Ingrid Ahlinder så instämmer jag helt.Det är våra pengar som inte förvaltas rätt och deras ovilja att få ett riktigt grepp om hur man vill skydda medborgarna går naturligtvis utöver den enskilde individen.
  Tack Conny för uppmuntran.
  MVH Kerstin

 6. Till vad ledde Obamas ”oberoende” utredning egentligen till – för positiva resultat för folkhälsan i USA?

  Finns det några fakta om dessa grundläggande frågeställningar???

  Vad leder TTIP m fl liknande förkortningar till i slutändan? Fråga våra representanter i EU, som helst döljer alla grundläggande fakta i denna typ av ärenden?

  Är det EU-kommissionens svenska representanter, vilka tycks få blockera nödvändig information för dem som senare skall rösta om vilka beslut EU skall ta för alla kommande generationer gällande allas ”Väl och ve” i motsats till vad ”industrins” representanter önskar????

  Vem eller vilka vågar eller får verkligen ta den debatten??? Vem tror att Löfvén, S eller Battra, M skulle våga att gå industrins önskningar emot???

 7. Hej Mona, du har verkligen så rätt och jag skulle ha tagit med detta som du skriver om i min artikel.Lågfrekvent strålning finns numera överallt och vi tycker det är sa händigt att vi har wiffi överallt men det betyder fakktiskt att vi strålas natt och dag. När man ser hur barn och ungdom bär mobilen med sig på kroppen hela dagen och sover med den på kvällen kan vi förstå att det får konsekvenser hos dem när de blir vuxna.
  Tyvärr verkar det som regering och myndigheter inte har förstått vem som är deras arbetsgivare för de tycks mera lyssna på industriernas röst. Folk måste börja klaga till riksdagsledamöter så att de känner trycket.
  Tack Mona för ditt inlägg MVH Kerstin

 8. Hej Bo tyvärr kan jag inte svara på din fråga. Men skriv till riksdagsmännen så de hör din röst.MVHKerstin

 9. OT om frukt kanske? I många köpefrukter från butik så saknas det numera kärnor och frön i snart sagt varenda frukt. Druvor och apelsiner är kärnfria. Även bananer hade en gång små kärnor i centrumstammen, men inte nu.
  Frågan blir då vad nytta gör frukten förutom att förmedla en sockersubstans? Frukten är steril! Vad fattas mer i frukterna?

 10. Tack för ännu en bra artikel. Jag hör allt oftare om släktingar o’ vänner som drabbats av cancer – så otroligt sorgligt. Någon gång måste väl människor förstå att syntetiska gifter i ‘allting’ naturligtvis leder till sjukdom.
  Jag kan inte fatta att inte alla ‘tar tag i’ detta och övergår till att leva ekologiskt – det går!
  Man måste ju börja någonstans och en ren kost är ett steg i rätt riktning.

  Jag misstänker att Obamas ‘oberoende’ utredning inte ledde till mycket, för hade den det skulle vi nog både sett och hört något om resultatet. Eller resultatet kan ha varit ‘för bra för att vara sant’ och tystats ner.
  Det brukar ju bli ‘locket på’ när forskning visar att ‘green & clean’ är bäst.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here