• Bra Ivan Björn. Sedan skapar det ju oreda och mer rädslor med en man som verkar så okunnig? Verkar! Han lyder jävligt bra och hans team är honom behjälplig. Visst gick jag på detta i början. Men såg efter ett tag att Killary aldrig skulle passa som en lydkasper. Hon är för fattig intellektuellt, ekonomiskt och har för mycket påhäng från bland annat Wall Street. Eliten ger ibland en fingernagel för att de lättare ska kunna sno hela huvuden. De är ju sluga Bankoligarker som styr i kulisserna, fan så äckligt folkföraktande.

 • ”Han är ditsatt helt enkelt på ett sådant sätt att det ska se ut som om han lyckades trots ”motgångar” och manipulation.”
  -Ivan Björn

  Ditsatt av vem, är då frågan, eftersom han inte är ”ditsatt” av samma människor som vill skapa en världsregering, en världsvaluta och en världsarmé (sk ”NWO”) så är han isf ”ditsatt” av någon annan. Ivan nämner Rockefeller, eller Rothschild, Soros, men dessa skulle nog inte ”ditsätta” en amerikansk president som håller på att förstöra det globalistiska EU eller världsregeringen. Varför skulle de göra det?

 • Den slutgiltiga planen är inte NWO. Den slutgiltiga planen är små homogena samhällen. Vägen dit går genom multinationella företag och NWO. Människor måste ha chansen att leka av sig girigheten och ett behov av att ge röst åt någon som ska agera, bestämma och handla istället. Om dessa planer har jag läst i totalt förbjudna böcker från en frimurare av 33:e graden.

  Hur denna mänskliga illusion fungerar i praktiken kan man läsa på ett utdrag ur boken: Bli Medvetenhet. https://ivansblogg.wordpress.com/2017/02/01/bli-medveten/

  Vad beträffar Trump har jag skrivit även detta, men Torbjörn städade en tråd så det blev inte publicerat men det ger också en eftertanke:

  Jag har läst flera böcker som handlar om de som är nära toppen på pyramiden. Vissa av böckerna finns inte ens på engelska eller svenska. De är totalt förbjudna. Till folket ger man en illusion av två olika kandidater, bakom kulisserna spelar det ingen roll vem som vinner, båda är lika bra. D.v.s. lika fram manipulerade – köpta.

  Jag skulle rekommendera att hitta gemensamma nämnare hos betydelsefulla personer. Vilka skolor har de gått i? Vem står egentligen bakom dessa skolor? Vilka hemliga sällskap är de medlemmar i? O.s.v.

  Det påstås att Trump har gått på en Jesuitskola. Det säger mycket och är en god början att börja nysta upp ledtrådarna.

  För att förtydliga denna logik. Andra världskriget finansierades på båda sidor från Amerika av samma personer. Liknande gäller vid presidentval.

 • Patrique: Jasså du har facit av Trumps 8 år som Amerikansk president? Vilken astrolog nyttjar du?

 • Några händelser som talar för att makten inte ville att Clinton inte skulle vinna är 1) kollapsen på 9/11 dagen inför kamera, 2) kallar halva väljarkåren för basket of deplorables, 3) NY FBI utredning en dryg vecka före valdagen.

  Well, jag har inga bevis för det ena eller andra. Tycker Trump fattat flera bra beslut hittills. Om makten har samma agenda som folket så blir alla nöjda men tvivlar på det.

 • Hej Ivan,
  Nej det stämmer inte att Rothchilds, Soros och Rockerfeller arbetar för att skapa små självständiga samhällen. De arbetar för att slå sönder små självständiga samhällen så att de kan styra planeten, om man nu ska generalisera och dra alla dessa hundratals människor över en och samma kam.

  Dessutom så har dessa tre familjer inte monopol på frimureri och inte heller är de frimureriets chefsideologier. Faktum är att frimureriet har funnits långt innan dessa familjer fanns och har inte ens med saken att göra så det är lika löjligt att skylla på dem som att skylla på någon annan isolerad grupp, t ex ”judarna”, eller ”muslimerna”, eller ”katolikerna”. Det finns alltså en massa bra ”totalt förbjudna” böcker skrivna av invigda frimurare som varken beskriver Rothchilds, Soros eller Rockerfellers planer. Varför skulle frimurare representera dessa familjer?

 • LÄMNA ETT SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here