1 KOMMENTAR

 1. Bra att NewsVoice tar upp detta.

  En upprörd Luke Rudkowski på We are change är lika kritisk till den gamla som den nya amerikanska administrationen. Bland annat undrar han ”where the fuck were you, when fricking Barack Obama…was murdering innocent women and civilians causing millions of women and children to starv inside Yemen”, och riktar sig till de demokrater som nu demonstrerar på USA:s gator mot Donald Trump.

  Rudkowski säger också att Trump fortsätter på Obamas krigiska bana, i dagarna slaktade amerikansk militär tio kvinnor och barn i Yemen:

  https://www.youtube.com/watch?v=zPce0aflXUY

  Som jag skrev före USA-valet, så hetsade Trump mot Iran. Detta har nu trappats upp till ren krigshets, vilket Luke Rudkowski på We are change rapporterar om.

  https://www.youtube.com/watch?v=L0yWdA8rhDY

  Det blir allt tydligare att Trump företräder lika makt- och pengahungriga galningar som Obama gjorde.

  En annan sak som är slående är att Trump bara stoppar människor från vissa muslimska länder vid den amerikanska gränsen. Orsaken verkar vara att de amerikanska ledarna har lönsamma affärer ihop med de länder vars invånare man inte stoppar vid gränsen, som Saudiarabien.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here