10 KOMMENTARER

 1. Klart synliga Ryssfobiska och krigshetsande krafter är senatorerna John McCain och Lindsey Graham.
  Vid Ukrainabesök 2/1/17 i år var budskapen till Poroshenko med soldater:

  ”Ni måste gå på offensiv nu 2017”
  ”När vi kommer hem till USA ska vi se till att Ryssland straffas”.

  Ett par dar senare rapporterade BBC att Ukrainska tanks rullat in i fredszonen och brutit vapenvilan. Sköt bl.a på bostadshus, i försvar.
  Sådana krigshetsande senatorer bör exponeras åtminstone i Svensk press men vårt MSM verkar tycka som senatorerna.
  Uttalanden finns på video från mötet 2/1/17.
  Länk till video och rapport: https://www.rt.com/op-edge/376587-us-ukraine-relations-poroshenko/

 2. Har inte sett alla Abby Martins intervjuer men de jag sett har varit väl värda att se. Ett väldigt bra tips jag fick från Abbys intervjuer är ett projekt som kallas ”Forbidden Bookshelf” där man kan köpa böcker (e-book format) som varit mycket kontroversiella och nedtystade. Ett exempel är ”The Phoenix Program” som handlar om hur CIA använde fruktansvärda metoder mot civila under Vietnam kriget.
  https://www.youtube.com/watch?v=U0czUr2imGY
  http://www.openroadmedia.com/series/forbidden-bookshelf/

 3. Tror att Trump kommer att lugna när detta men risken hade varit större med Clinton häxan.

 4. USA är enormt skuldsatt och har enorma underskott i bytesbalansen, det man är bra på är krig och militär verksamhet. Trump verkar haft idéer om att göra något åt bytesbalansen vilket Clinton häxan som globalist inte brydde sig om. Möjligt att Trump tagit del av fakta som visar att det är ännu värre än han trodde och förklarar varför USA är beroende av konflikter mellan olika maktcentra för att kunna bibehålla sin position och fortsatt kunna betala med USD. EU och EUR är ett konkurrerande maktcentra som är för starkt och därför vill man bryta upp detta för att få mindre svagare vasallstater som lättare kan kontrolleras. Att då lösa detta genom att skapa en konflikt mellan Ryssland och EU är genialiskt. Sedan förstärker man det hela genom att orsaka en flyktingkatastrof som skapar inre konflikter mellan EUs stater, men även inom dessa stater. Det otroliga som sker är då är att dessa staters ledare vänder sig till USA och ber om beskydd mot Ryssland. USA kan omöjligt fortsätta den väg som Obama vandrat och Clinton skulle fortsätta på med dessa gigantiska underskott i bytesbalansen utan att det leder till konflikt och troligen krig. Det återstår att se om Trump fortfarande tror att det går att vända denna utveckling nu när han troligtvis erhållit information om hur illa det ligger till och förklaringen till hur föregångarna resonerat.

 5. Rockefeller och Rothschildt (Bilderbergarna) gillar inte Trump. Därför har man gått till frontalattack mot honom och sagt åt alla som tillhör sekten Bilderbergarna att trakassera Trump.
  Så länge vi förstår detta enkla faktum kommer deras terror inte att betyda nåt.
  Dessa två klaner som anser sig vara Gudars barn, anser sig ha rätten att skjuta vem de vill som står i vägen för deras personliga makt. Spårar man dem baklänges så finner man den gamla sumeriska kulturen med sina Gudar och deras ättlingar. Men dessa Gudar var inga Gudar, de var utomjordingar med en mycket tvivelaktig etik.
  Så se upp med dem! Dit hör även klanen Wallenberg som ingår som en nyckelspelare i Bilderberggruppen.

 6. pelle 12 Feb, 2017 at 13:48

  Extraordinära påståenden kräver extraordinära bevis.

  Vore jätteintressant att se belägg för påståendet att klanerna Rockefeller och Rothschild kan spåras bakåt till ”utomjordingar med en mycket tvivelaktig etik”.

  Tills dess att sådana belägg presenteras håller jag ”pelle”:s text ovan för att vara en distraktion, avsedd att rikta människors uppmärksamhet bort från viktiga skeenden i realtid, som att maktelit-maffian oförtrutet fortsätter sina krigståg och plundringar av land efter land som har naturresurser och/eller försöker ta sig ur petrodollarn och de västerländska bankernas ekonomiska strypgrepp.

  Råd till NewsVoice läsare: Fall inte för lockelsen att lägga tid på osannolika teorier som inte kan bevisas, titta istället på vad som sker konkret i världen, just i detta nu, ifråga övergrepp på länder och människor. Vi behöver lägga vårt krut på att förstå hur vi kan stoppa den ondska som idag drar över världen och föröder land efter land.

  Relaterat: Rapporteringen om Lady Gagas satanistiska show under Super Bowl, även den ytterligare en av många distraktioner.

 7. Den som läst de sumeriska lertavlorna och studerat Bilderbergarna i alla sina detaljer, ser mönstret.
  Men visst är det svårt för en vanlig människa att ta till sig att det skulle funnits utomjordingar här för flera tusen år sedan. Förnekanden är den enklaste utvägen när det gör ont i huvudet av nya fakta.
  Du kan inte stoppa det du inte förstår.
  Så sök då förståelsen först.
  Annars gör du bara fel.
  ps: jag har haft med dem att göra…..

 8. pelle 12 Feb, 2017 at 18:06

  Det gör inte ont i huvudet och förnekanden är inte min grej, saken är bara att man inte kan tro på sånt som inte stöds av bevis.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here