9 KOMMENTARER

 1. Jag har ägnat fyra timmar åt att se två videor som s.k. ”privatspanare” i Washington gjort med anledning av Pizzagate. De har studerat ämnet MYCKET ingående inklusive de läckta mailen, koderna, inblandade personer (här nämner de dock inte makarna Clinton), de olika pizzarestaurangerna, som verkar vara inblandade och MYCKET mer. Detaljerna är ibland så noggrant redovisade, så en otålig person som jag tyckte ibland det blev för mycket detaljer. Men hela tiden aviserar de som gjort videon till att de plockat fram underlag för polisen att fortsätta utredningen. Och de varnar andra privatspanare för att ge sig alltför nära Alefantes eller Ping Pong, eftersom de själva blivit hotade av Alefantes. Det är POLISEN som ska ta över och utreda, betonar videoskaparna. Men om det finns någon som fortfarande tror att detta handlar om s.k. ”fake news”, så rekommenderar jag ändå en titt. Detta handlar inte bara om Washington DS. Pedogate är en internationell ”rörelse”, där även Sverige och Norge finns med, och där barn blir ohyggligt utsatta och utnyttjade på ett sätt som vi inte ens kan ana innan vi får veta mer.
  #PizzaGate / #PedoGate – The UnAnswered Questions Documentary – Part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=fzT1l7B_ZKE
  #PizzaGate / #PedoGate – The UnAnswered Questions Documentary – Part 2
  https://www.youtube.com/watch?v=sQ82gD8VYIo
  Del 3 är utlovad.

 2. Tack JHL,
  för många år sedan, medan jag fortfarande jobbade på Örebro universitet, var Majgull Axelsson där och föreläste. Jag hade då läst hennes bok ROSARIO ÄR DÖD, en ohygglig läsning om västvärldens män som reste till – jag tror det var Thailand – för att utnyttja barn sexuellt. En läkare från ett europeiskt land hade då stoppat in en penisattrapp i lilla Rosarios slida – och han fick inte ut den. Hon dog. En läkare… Jag mådde dåligt…
  Så jag frågade Majgull Axelsson under frågestunden hur hon hade orkat skriva boken. Hon gav ett svar som etsade sig fast i mig: ”Jag skulle aldrig ha orkat att INTE skriva boken. Då hade jag övergett och svikit dessa barn!”
  Jag kan inte göra mycket, men jag kan göra lite för att inte svika dessa barn…
  Tack för ditt stöd!

 3. Förtydligande: När jag sätter rubriken att pizzagate är en konspirationsteori finns utrymme för två tolkningsmöjligheter: dels att pizzagate ”bara” är en konspirationsteori i bemärkelsen att det handlar om ogrundat nonsens, dels att pizzagate kan anses vara en konspirationsteori i betydelsen av att det rör sig om en teori om en konspiration som kan vara verklighet.

  När man påstår något sådant brukar den typiska svensken fråga: så vad tror du då? Men eftersom de som läser här inte är vanlig svenskar så uppstår inte ens frågan, eller hur? 😉

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here