9 KOMMENTARER

 1. Jag tycker det är vedervärdigt att SVT tar ned dessa debatter från NewsVoice YouTube-kanal pga av ”upphovsrättsintrång”. Först förhindrar SVT folk från att debattera på SVT Opinions hemsida sedan begränsar de oss från att debattera i våra egna folkliga kanaler. Dessa videoinslag är public service-debatter. De är ju betalda av våra skattepengar. SVT är verkligen svensk Stats-TV utan folklig förankring som parasiterar på våra plånböcker. Varför ska vi betala TV-avgift för detta beteende kan man undra. / redaktören

 2. Debatten är redan blockerat! Hur länge skall åsiktskontrollen få fortgå innan svensken reagerar eller är det redan för sent?

 3. Men de gör att vi inte kan debattera fritt.
  Var tog yttrandefriheten vägen?
  Det är uppenbart att SVT vill styra och stoppa vidare diskussion. Som du Torbjörn säger : det är våra skattepengar och detta är ett övergrepp på yttrandefrihet.

 4. Off topic, slightly.
  Titta på varför Marine Le Pen är på god väg att bli populärast inte bara i Frankrike utan i snart hela världen. 2 minutersklippet på Franska blev till och med direkt försett med Engelsk text. Hon avslöjar globalisternas bakomryggenpolitik på ett enastående enkelt sätt så att vi alla får ett betydligt bättre grepp om vad det (CETA) handlar om. http://www.express.co.uk/news/world/771632/Front-National-Marine-Le-Pen-polls-France-election

 5. För mig har våra statsmedier och fam. Bonniermedier varit fake eller extremt ensidig sedan 2009. Säkert tidigare men det var då jag upptäckte det. Det ENDA man gick till t.ex. DN’s hemsida var för att läsa kommentarerna. Läsarna var mycket mer pålästa och gjorde mer research än ”fake stream media”-journalisterna, och ändå censurerades de bästa inläggen snabbt bort, medans rasistiska kommentarer fick ligga kvar länge, och nu menar jag riktiga rasistiska kommentarer, inte allt som inte PK och för rasistkortet i ansiktet för att döda all debatt som inte är godkänd enligt rådande värdegrundsnorm. Att betala TV-licensen är en kriminell handling när det sker under tvång. Det gäller all skatt lilla obegränsat skattskyldige slav.

 6. Trumps referens till ”terror” är ju inte blygsam.. Att Trump inte begriper att nyfattigdom, utslagning, arbetslöshet, ledet till oroligheter och våld är ju inte konstigt. Katarina Janoush tycker att utvecklingen är regeringens fel… Så intelligent.
  SD ber tidernas mest bleka president om moraliskt stöd till de skræla rasistiska kakorna och hoppas att piska en död häst inte ska formera en unken lukt kring bekräftelserna på alla fördomar man önskat sig. Sverigevännerna sitter som finnar i röven och drar sig inte för att lasta hela regeringen för vad några få idioter hittar på..

  Glöm inte att SD ändå röstade för Alliansens politik och urholkning av svensk ekonomi, sänkta skatter för finansen och sänkta löner och ännu mer lönekonkurrens. Dessa femtekolonnare till de fyras gäng har inte arbetarklassen i Sverige råd med.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here