4 KOMMENTARER

  1. Bra Martin!
    Kanske Fox News tar upp detta.men resten av MSM bedrar genom att hålla tyst. Hade någon i Trumplägret gjort liknande hade det varit nya skrik på olagligt Ryssamarbete etc.. Nu talar mediatystnaden istället lika tydligt språk, men bara för de som får reda på vad som hänt. Både i Sverige och USA bör man skämmas för att inte slå ned på denna krigshetsare utan gränser. Januari 2 var han i Ukraina och uppmanade Cabalen där att det var ”dags att gå på offensiv”. Video finns. Ett par dar senare körde stridsvagnar in i den vapenfria zonen ”i försvar” och började peppra bostadshus i Östukraina med stridsladdningar! Och i Sverige läste vi säkert ”Rysk aggression” i MSM, direkt från Porochenkos nyhetsbyrå antar jag! Fake News ?

    Glöm ej att även USA angrep Irak 2003 ”i försvar” mot WMD, uran från Sydafrika etc..
    ”Fake News” bröt verkligen upp genom isen med hjälp av lögnhalsarna Bush och Blair runt 2003.

  2. Det finns så klart lika mycket eller ännu värre förräderi hos Sveriges politiker. Ta bara det här med Estonia eller STASI-arkiven som Förrädrik verkställde ordern om att radera. Med tanke på hur Sverige plundrats av alla dessa förtrogna och korrupta avskum skulle vi behöva stora interneringsläger för att ta hand om alla dessa politiker, ”journalister”, domare, åklagare, chefredaktörer, medie och finansfamiljer och ej att förglömma, alla lydiga lakejer, hejdukar, systemhoror och duktiga idioter etc.

  3. Åter blir ordspråket besannat: ”Pekar man med ett finger mot en annan, pekar tre mot en själv.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here