8 KOMMENTARER

 1. Håller med ovanstående kommentator, det är med en stigande oro man ser utvecklingen. Jag hoppas innerligt att fler får upp ögonen för vad som håller på att hända i Sverige. Det är alltför många som har skygglapparna på och inte vill eller orkar ta in allt som händer utan hoppas på att problemet försvinner av sig självt. Vi måste börja prata med varandra om problemen för politikerna kommer inte att lösa dem åt oss. Har man väl nått den insikten så kommer nog den stora massan få bollen i rullning och då kan vi förhoppningsvis också kunna påverka.

 2. Rött och blått kan till synes se ut som samma färg i politiken för den som betraktat S- & MP- & M-politik, men det är inte hela sanningen. Sanningen är att hela det politiska spektrumet förflyttat sig åt det blå hållet efter mordet på Olof Palme, samt att det s.k. ”missnöjesalternativet” mot det som skett, SD fått enormt massmedialt fokus, men endast om invandringen och nästan inget om att de lagt sig socialpolitiskt mitt i detta höger-spektrum, mellan S&M.

  Vad som egentligen är höger och vänster i svensk politik döljs av både fulmedier, tankesmedjors PR-konsulter, S- MP- och Allians-politiker, SD och nya SD-medier, alltmedan sanningen mörkas, även av dig min bäste David Lazar…

  På Avpixlat räcker det inte att tillrättavisa. Det betyder att retoriken är medvetet lögnaktig och framdriven av en medvetet lögnaktig höger. Samtidigt ser jag hur människor i Vänstern i Tyskland börjat vakna genom ex. Sarah Wagenknecht och Oskar Lafontaine. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/02/22/oskar-lafontaine-fran-vansterpartiet-i-tyskland-tar-upp-fragan-om-illegala-invandrare/

  DET är glada nyheter och skulle det ske i Sverige går jag genast med i Vänsterpartiet.

 3. Utmärkt skrivet, David Lazar!
  Vänster eller högervridet är endast utanverket och det som sker är ingenting annat än orkestrerade statskupper mot nationalstater för att i slutänden mynna ut i den nya ”fina” världsordningen dvs, kontrollstaten med en envärldsregering där storföretagen ihop med företrädare för de större regioner/unioner av nationalstater härskar i ett utpräglat slavsamhälle.

 4. Bra artikel!
  Är det någon mer än jag som uppfattar musikalen La La Land som ännu ett exempel på att fortsätta hålla den sovande massan ‘avtrubbad’ .. ? Ja ..suck, ‘där’ lever många ..titeln säger allt!!

 5. Mitt i prick David, det värmar mitt gamla hjärta att den nya generationen har en vasshet som saknades länge i detta land.
  Jag anser att distraktionen är inte bara I Pad och mobil, distraktionen kommer från att den dagliga kampen för att leva ett liv, som förespeglas vara det ända rätta, lämna människor helt urlakat och apatisk framför TV, barnen får klara sig själv, oops , det är ju dagis och skolan som skall uppfostra.Att springer hela tiden efter moroten framför näsan är väldig tröttande, framförallt när floskler som ” välfärdssamhället” som man gärna offrar sina surt förvärvade pengar inte existerar förutom på papperet naturligtvis. Det finns väldig lite tid för äkta mänskliga relationer, ack ja vi skall ju snart ha robotar som ger oss den ” mänskliga värme”.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here