8 KOMMENTARER

 1. Ja, riktigt fegt av InfoWars att inte ta Mike Adams i försvar. Måste erkänna att jag har väldigt svårt för att lyssna på Alex Jones intervjuer då han är väldigt skrikig och har en otroligt irriterande ovana att avbryta folk ideligen. InfoWars har dock en del andra reportrar som är duktiga och de har varit viktiga för alternativrörelsen. Min respekt för Mike Adams har dock ökat ordentligt och man måste också ge Newsvoice en eloge för att de tog upp detta. Om de kan skrämma oss till tystnad en gång så kommer de att fortsätta.

 2. Stämmer ej så till vida att jag själv har hört Alex Jones prata om naturalnews och han har verkligen pratat om Mike Adams.

 3. Jag kommenterade detta under ”Googles angrepp mot NaturalNews är ett hot mot alla svenska hälsosajter”, kunde inte förstå varför Alex Jones inte nämnde saken med ett ord. Har tidigare reflekterat över att InfoWars inte rekommenderar NaturalNews på sin YouTube-kanal, medan NaturalNews rekommenderar InfoWars på sin. Överhuvudtaget märkligt, Jones och Adams har ju varit såna polare tidigare.

  Andreas 3 Mar, 2017 at 19:45

  Har du verkligen hört Alex Jones prata om Natural News och Mike Adams i samband med Google-censuren, Andreas?

 4. Sven. 3 Mar, 2017 at 23:42

  Torbjörn rekommenderade ju Epicsearch, vilken jag nu har testad ett tag och är mycket nöjd med. Den tar bort reklam och spårning, erbjuder möjligheten att se hur många och vilka som försöker kolla vad man sysslar med på nätet.

  Installera Epic: http://www.epicbrowser.com

  Sök med Epic: http://www.epichsearch.in

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here