5 KOMMENTARER

 1. Har dom tagit del av CIA-analyserna av URI Geller?
  Dom har nog rätt i att allt kan förklaras men vetenskap. Men att det räcker med den kända vetenskapen är samma som att säga ”vi känner till all vetenskap”. Ungeför som USAs patentverkschef sa 1929: ”I stort sett alla uppfinnigar som kan göras är redan gjorda.”, 50 år sedan fanns minst dubbelt så många. Men etablissemanget har alltid lutat åt att ”man vet allt värt att veta.” Alltså IIG är en etablissemangfinansierad organisation. Dom som jobbar för den är lika bakom flötet som dom som hävdade att jorden var platt på 1500-talet, såvida dom inte söker och kommer på ny mekanismer…
  Resten lät som ”slå sönder allt som folk tror på.” Globalistiska sekulära tendenser som är onödiga och leder till tomhet och bl.a. drogberoende. ”Lättstyrda” individer, som jag ser det.

 2. sten bjorsell 5 Mar, 2017 at 00:39
  ”Ungeför som USAs patentverkschef sa 1929…”

  Eller som IBM:s VD Thomas Watson kläckte ur sig 1943:
  ”Jag tror att det finns en världsmarknad för kanske fem datorer”! ☺

  Ja, det finns otaliga exempel på när profetior från maktberusade företrädare för etablissemanget slagit fullkomligt fel….

 3. Detta med fysiskt universum och andlighet behöver ju förneka varandra, utan man kan se det som en linjär utveckling. Först behövs en definition på en ande; en enhet utan massa eller tid med förmåga till beslut.
  Så denna enhet har det tråkigt i sin tomma andevärld och beslutar sig för att göra något, Kör igång; varde ljus! Energi kommer till i dennes universum och noll grader Kelvin gränsen skapas. Andra andar i sina genomuttråkade egna universa finner av en slump att ”vår första” skapelse verkar kul och är full med sensationer. Vi dyker in där och retas med skaparen! Ett spel kommer igång… och håller på så än!
  All vetenskap blir då ett rotande i den första adliga enhetens olika vibrationskombinationer och så kan man skriva imponerande artiklar med hög imponanskvot inför andra. Och så rullar det på i all oändlighet.

 4. Tre av kommentarerna är glasklara och har sina poänger men det ”Åke i Sörmland” skriver blir jag inte klok på, oavsett hur många gånger jag läser. Vad menar du egentligen Åke?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here