4 KOMMENTARER

 1. NATO tillämpar precis samma taktik som en mobbare på skolgården, i kraft av storlek, styrka och makt och infiltration och statskupper försöker man betvinga de länder man inte kan övertyga med logiska sakargument. Inget tvivel råder om att starka ekonomiska och maktpolitiska intressen ligger bakom den politik som förs av NATO. Vilka fega krakar!!!

 2. Stödet till nazismen i Ukraina kom troligtvis från vapenlobbyn i Bilderberggruppen som också bildades 1954. Vår förfalskade nutidshistoria har noggrant byggt upp en fredlig fasad som dagens sjaviga politiker i alla läger av ren feghet ställer upp på. De är ju anställda, betalda och satta på sina poster av ett kriminellt banksystem.

 3. Q: Vad är skillnaden på ett väpnat rån och ett krig? S: Storleksordningen.
  Bakomliggande instigerande ”mind set” är identiskt.

 4. vi borde hämnas på miljardärerna i usa som förstört våra liv i europa.
  genom miljontals flyktingar från deras krig i mö.
  tur att potin är en sansad man och inte låtit sig provoseras av obama buch.clinton.
  som är miljardärernas puppys

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here