8 KOMMENTARER

 1. Bara summan skulle väl få den något vakne att tänka till en gång kanske? Hur många automater måste man fara runt och vittja?

 2. Fake news begreppet skapades av makteliten/msm i USA sedan Pizzagate började få för stort utrymme på internet. I Sverige hakade man snabbt på dagen efter att de stora tv kanalerna i USA myntat utrycket i sina nyhetsprogram (CBS, NBC och ABC) Det som utlöste fake news begreppet var en beskjutning av en pizzeria i USA – mannen som greps hade läst om Pizzagate på nätet och gjorde slag i sak och besköt en pizzeria.

 3. En bok som inte går att köpa på Amazon är: Nobody died at Sandy Hook (FEMA drill to promote gun control)
  Sandy Hook är ett praktexempel på verklig fake news, som har pågått i flera år.

 4. @Roger

  Tror att det kan va dags att påminna folk om att Sandy Hook alltså handlar om en påstådd skolskjutning julen 2012 som fick ett oerhört uppslag i medier (förstås) där sex elever och fyra ur skolpersonalen sas ha dödats.
  För den som intresserat sig för att syna detta närmare så är detta en uppenbar s.k. hoax (bluff).

  Jag är dock övertygad om att det inte stannar vid Sandy Hook , de flesta , för att inte säga alla liknande händelser från Columbine o framåt , såväl som terrordåd i Nice , Berlin , Paris osv. är bluffar som orkestrerats av säkerhetstjänster i samarbete med utvalda medier och inhyrda ”crisis actors”.

  Jag har knappast blykoll på var och en av dessa händelser men här dristar jag mig till att hävda guilt by association för de som jag inte undersökt.

  F.ö. så faller pizza-skjutningen under samma kategori.

  Jag har verkligen inte blykoll på alla enskilda fall men här kan jag drista mig till att

 5. Tack Roger och tack Kenneth Thorberg för att ni är vakna. Sandy Hook samt flera skjutningar i USA har arrangerats på skolor, biografer, flygplatser m.m. och är ”drills to promote gun controls in the United States”.
  Angående dom ”terrorattentat” genomförda av ”muslimer” och ”ISIS(al-Qaida)” USA 2001, Barcelona 2004, London 2005, Stockholm 2010, Oslo 2011, Sydney 2014, 2 x Paris 2015, Bryssel 2016, Nice 2016, Normandie 2016, Munchen 2016, Berlin 2016, minst 10 x Turkiet 2016 – 2017, Melbourne 2017 m.m. så är dom arrangerade av Mossad, och deras fingeravtryck finns överallt. Detta är en psykologisk ”krigföring” och propaganda som Israel håller på med, för att skapa kaos i många länder och för att få judar att flytta till Israel(antal judar som emigrerade till Israel efter attentaten i Paris var det högsta på 15 år).
  Detta är också en liknande psykologisk ”krigföring” och propaganda som NATO, gammelmedia och svenska regeringen gör emot Ryssland, och om Rysslands ”annektering” av Krim samt kränkningar av svenskt territorium(de flesta kränkningar av svenskt territorium har kommit ifrån NATO-länder, inte från Ryssland). Den överväldigande majoriteten av Krims befolkning är ryssar och halvön har i flera hundra år tillhört Ryssland – ända tills Chrusjtjov 1954 gav bort den till Ukraina. Det var närmast en formalitet eftersom Ukraina då var en del av Sovjetunionen. Det har uppmärksammats dåligt i väst att en stor majoritet av Krimborna enligt opinionsundersökningar välkomnade att få tillhöra Ryssland.

 6. Frågan är varför fejkmedierna inte avslöjar sina misstag? Det är definitivt vilseledande att inte göra det. Då går ju folk runt och tror något som inte skett. Kanske borde det finnas en paragraf i brottsbalken om saken? Ansvarig utgivare som inte dementerar felaktiga uppgifter som presenterats inom rimlig tid döms till X månaders fängelse.

 7. Martin Gustavsson: Håller med. Dessutom bör det finnas krav på källhänvisningar i någon mer bestämd form än idag. Om bara ett namn, som t.ex det ökända ”Syrian Observatory for Human Rights” som består av en man ute på landsbygden i södra England med kontakter till ISIS och ”moderata” terroristorganisationer i Syrien, bör namnet sättas ut med en länk till en OBEROENDE beskrivning av källan. Som Assange skriver, utgör allmänna opinionen i ”den fria världen” idag rena ”stridsladdningar”. Som vi sett har opinionen enkelt manipulerats med hjälp av lögner och avsiktligt tillbakahållande av information i media. Pearl Harbor, 911, bägge Irakkrigen, Libyen, Syrien. Information tas upp, och blir sedan ”weaponized” genom vinklingen i media, skriver Assange. T.om. Fransk Revolutionen lär ha direkt stimulerats av sofistikerade lögner spridda av Engelska agenter.

  ”Alternativmedia” har nu utmärkta chanser att visa hur nyheter kan och bör redovisas ”utan spin” och bygga upp en standard för hur opartiska nyheter kan/bör redovisas. Lyckas man med detta har MSM inget val. När en större del av befolkningen, som idag, får tillgång till ”hur nyheter bör presenteras” blir MSM snart tvungna att fjärma sig från löjeväckande ”faktagranskning” i stil med Orwells 1984 de nu satt igång med. Alltså kanske ett ”dementitvång” snart kan bli onödigt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here