8 KOMMENTARER

  1. Tack Bechir Rabani.. Du inger hopp om Sverige.. Vi är många som står bakom dig och som önskar se mer om detta..!!

  2. Förbannat bra gjort. Lite fler vardagshjältar som Rabani som inte visar någon som helst rädsla så blir vi snart av med pk-terrorn och maktmissbruket. Men musiken ??? Det finns ingen anledning till dessa taffliga försök att ytterligare dramatisera situationen. Än mer irriterande när det hindrar en från att höra vad som sägs.

  3. Härligt Bechir!!
    Vi medborgare och medmänniskor behöver verkligen göra liknande saker..

  4. Bra jobbat Bechir!
    Kan bara applådera….äntligen en människa med lite ryggrad.

  5. Super bra Rabani,önskar att det skulle finnas många fler än du som står upp för folket och kämpar mot orättvisorna som dessa högmodiga s.k. journalister manipulerar den svenska folket till.De är avskyvärda landsförrädare allihopa som har vilseledt den svenska folket i decenier.Ni borde skämmas för det som ni gör mot ert eget folk och för mammons skull och för makten skull.Hoppas att era barn får äta upp det skiten som ni har hjälpt till att skapa i Sverige för det är tack vara er vårt land är på fall eftersom ni skriver artiklar för politikernas räkning och makteliten räkning som är helt borta från verkligheten i dagens Sverige.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here