Expressen TV: Live-sändningar

11
503

Expressen sänder löpande de senaste [selekterade] nyheterna från Sverige och världen.

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

11 KOMMENTARER

 1. Av vilken anledning hjälper ni till med att sprida skiten bonniermedia producerar?

 2. Kan knappast vara intelligentian som sysslar med egendomsutjämning enär de flesta betalar med kort numera.

 3. Globalistmediet Expressen är ett hot mot svenska folkets överlevnad. Den saknar helt förtroende och skall helst aldrig omtalas.

 4. Jag är oxå undrande till varför du sprider msm-skräpet här , Sassersson ?

 5. Av vilken anledning hjälper ni till med att sprida skiten bonniermedia producerar? HOPPAS OCH UNDRAR OM NEWSVOICE ANSVARIGA KOMMER ATT BESVARA DIN FRAGA BOSSE J!!!

 6. Ta det lugnt.

  Jag blev förvånad av att en sakkunnig person i helgen blev intervjuad av Expressen och fick kraftigt kritisera militärövningen Aurora. Han fick sista ordet.

  Expressen rapporterar från orkanerna i USA på ett informativt sätt, ingen politik eller propaganda där.

  NewsVoice läsare fårbra rapportering under helgen från Expressen när NV inte på långa vägar har samma kapacitet att omvärldsbevaka.

  Om Expressen under helgen har sänt någon form av propaganda är jag säker på att ni läsare är så pass skarpsynta att ni kunnat genomskåda det. Hittade ni något sådant skriv om det i kommentarsfältet.

  / redaktören

 7. T. Sassersson red. 10 Sep, 2017 at 16:10

  Det känns som att MSM har blivit mer kritiska till USA med mera sen Trump blev president.

 8. Det ar helt otroligt att sa manga fortfarande anvander sig av, skyller pa, kritiserar och hatar landet med namnet ”USA” (inkl Bush, Obama, Trump m fl) trots att i stort sett alla andra varldens landers invanare, inkl vi Svenskar, har foljt, kopierat, stottat och sett upp till USA och dess sjukt materiella samhalle, inkl all IT utveckling, falska media, sjuka film & musik industri, perversa, egoistiska psykopat politiker, i nast intill flertalet arhundraden redan!? Wake up everybody, please! Det ar ju hur solklart som helst att ”USA”, ”Russia”, ”Israel”, ”Syrien”, ”Sverige”, ”England”, ”Frankrike” …samt bolags giganter som Bonniers (med Expressen etc), LO (med Aftonbladet etc) SAAB, Volvo, CNN, BBC, i stort sett all Varldens -banker, -politiker, -advokater, -polis mm mm … styrs av SAMMA psykopat grupp som fabrikerat VK1, VK2, alla ”falseflagattacks” som 9/11, Utøya morden, Charlie Hebdo, Nice Attack, Greece Economy Crash, orkanerna i USA, militärövningen Aurora, redan mordat allt for manga som talat sanning, ansvariga for Bilderbergs moten! Sa varfor ens namna begreppen/namnen ”USA” eller ”Russia”, ”Trump” eller ”Putin”, Expressen, BBC eller MSM? Alla som vaknat det lilla minsta kan sakert lista de personer som ligger bakom var varlds enormt sjuka utveckling fylld med alla dessa fabrikerade krig, svalt, ekonomiska krascher, ”natur katastrofer” – forstorelse och annat elande!

 9. Svenska man har fan ta mig gatt och blivit de mest svaga, radda, omanliga, mesiga man som existerar pa denna planeten. Vi (yes, perhaps I am one of you all – as I happen to be a swedish born man) far fan ta mej sluta snacka sa mycket dynga… sluta bla bla blA online och stalla oss upp …i stor grupp och saga ifran! -”NU far det fan ta mej andras i vart samhalle. Ut med de ‘bullshit’ politikers (och den Elit som styr dem) som samarbetar med denna grupp som styr ”USA” som har bestamt sig for att sanka Sverige som de sankt Grekland och sa manga andra lander! Stop the NWO – enough is enough! Frank Zappa, M Jackson, Prince, Kennedy, Lennon not the least, David Icke, Rand Paul, John McAfee, James Corbett, Martin Armstrong and many more all have the same great message to deliver. Wake up everybody – before it is too late! Kick those assholes out of Sweden (out of this world) who are; political crooks, the psychopath lying elite, the men behind and involved with rapes & assaults of innocent people (incl handicapped people), the ones that suck social welfare for nothing, the ones that wants to kill others because of their sick religions etc etc and not the least the ones behind all the fake bullshit media printed and broadcasted on daily basis in our leading networks. Stand up Swedish men!

 10. Redaktören skrev: ”Om Expressen under helgen har sänt någon form av propaganda är jag säker på att ni läsare är så pass skarpsynta att ni kunnat genomskåda det. Hittade ni något sådant skriv om det i kommentarsfältet.” – jag läser inte eländet, men öppnade den då den låg på ett fik, och stängde den direkt då jag direkt fick se att det poppade ut grova lögner och vridna ”värderingar och normer. Expressen är en sjukdom made in printerpress. Jag såg:

  ”Att skicka en svensk till Mars är något alla svenskar kan samlas kring. Personen kommer som ingen annan symbolisera ett land som strävar framåt och uppåt, skriver riksdagsledamoten Mathias Sundin (L).”
  http://www.expressen.se/debatt/forsta-svensken-ska-na-mars-inom-20-ar/

  Sjukt är det minsta man kan säga. Ingen svensk eller annan jordplansbo kommer någonsin atty åka plåtburk till ”space”. Period. Det har någon aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

  Sedan 2015 är sanningen brett ute, det är det som är ”paradigmskiftet”, sedan kan Jerndal och andra tro att en utvidgning av Clintonismen och pedofileri-hbtg(r) är inom en ”andlig utveckling”. och är ”Den NYa Världsordningen” de tycker är det eftersträvansvärda.

  Kunde Tom Cruise ”klara av sanningen”???
  https://www.youtube.com/watch?v=UXoNE14U_zM

  The media is a very fascinating tool. The ruling class use it to program and brainwash us all the while showing us truth in plain sight and because of this, the lines between fantasy and reality are heavily blurred… but in that same programming, they show us the truth and mock us. What a world.

  https://www.youtube.com/watch?v=9jnseSHhEWQ

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here