Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Torbjörn Sassersson News blir NewsVoice

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 april 2011
- NewsVoice redaktion
TSNews blev NewsVoice den 22 april 2011
TSNews blev NewsVoice den 22 april 2011
Torbjörn Sassersson News blev NewsVoice den 22 april 2011

Bloggen “Torbjörn Sassersson News” transformeras nu till “NewsVoice”. Behovet finns av en nättidning som är mer fristående från personen Torbjörn Sassersson.

Behovet finns framför allt av en ny nättidning som fyller ett medievacuum eftersom stormedias journalister inte längre bedriver undersökande journalistik utan istället mest följer John i storindustrins intressen, enligt dem själva.

Journalister på DN, SvD, Sveriges Radio och SVT och andra medier vittnar viskandes i korridoren om en ackumulerande obehagskänsla av att inte få utöva sitt yrke. Skulle de gå emot “intressena” är det bara att säga upp sig. Styrningen av dagens gammelmedia sker framför allt genom rekryteringen. Endast journalister med “rätt” tankar blir anställda.

Jag återkommer om hur NewsVoice ska utvecklas. Transformationen kommer att ske i flera mindre steg. Ett e-zine växer fram organiskt vars slutdestination avgörs av flera faktorer. Du som läsare är en av dem.

Stöd satsningen genom en frivillig prenumerationsavgift eller genom att annonsera. Du kan även bidra med artiklar.

Redaktören, Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NewsVoice