Gerald Celente om kriget mot Libyen: “Stop the wars and grow up!”

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 1 maj 2011
- Torbjörn Sassersson red.
Gerald Celente - Press photo: Trendsresearch.com
Gerald Celente - Press photo: Trendsresearch.com
Gerald Celente – Press photo: Trendsresearch.com

Gerald Celente varnar på YouTube den 3 april 2011 att om koalisationen USA, UK och Frankrike bombar Libyen kommer ett större krig att inledas. Han säger att Gaddafi kommer att försvara sig genom att attackera i flera länder.

Koalisationen gick till attack och det kulminerade senaste veckan med att Gaddafis palats i Tripoli bombades och hans son och tre barnbarn dör. Ett dygn senare har flera utländska ambassader och FN:s kontor i Tripoli attackerats som en ren vedergällning. Har Gerald Celente åter fått rätt? Har ett större krig inletts?

Kriget i Libyen - Skärmdump från DN.se 1 maj 2011
Kriget i Libyen – Skärmdump från DN.se 1 maj 2011

Läs mer: Se klipp från DN 1 maj 2011

Gerald Celente (1946-), är en amerikansk trendanalytiker, företagskonsult, författare och skribent. Han och hans team vid Trends Research Institute gör förutsägelser om den finansiella ekonomin och stora omvälvningar i samhället. Som analytiker har han varit gäst på TV-shower som Oprah Winfrey Show, Today Show, Good Morning America, CBS Morning News, Glenn Beck Show och NBC Nightly News, BBC och CNN.

Mer läsning

SvD: Gaddafi hämnas sonens död

GP: Gaddafi hämnas bombräd

SvD: Gaddafis barn och familj splittrad

DN: Khaddafis son dödad i Natoattack

DN: Musa Ibrahim uppmanar till hämnd

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *