Mike Adams: Steve Jobs life ended due to chemotherapy and radiotherapy

  1
  646

  Mike AdamsSteve Jobs had all the typical signs of total body toxicity observed in chemotherapy and radiotherapy. His chemotherapy treatments at the Standard Cancer Center are now well known, and radiotherapy treatments in Switzerland have been made public. In the end Steve Jobs could not overturn the laws of biochemistry. When you poison the human body, the result is the deterioration and eventual shut down of the body.

  Learn more  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  RM
  RM
  Gäst
  8 oktober 2011 kl 11:08

  Tragiskt, särskilt när det gäller Steve Jobs som ändå var öppen för alternativen men i slutänden vågade han inte och nu är han död. Det är en sorglig historia. Han dog för tidigt, han hade precis börjat… Mina tankar går till hans familj.