Mike Adams: Steve Jobs life ended due to chemotherapy and radiotherapy

1
Mike Adams, dec 2021.
Mike Adams, dec 2021.

Steve Jobs had all the typical signs of total body toxicity observed in chemotherapy and radiotherapy.

His chemotherapy treatments at the Standard Cancer Center are now well known, and radiotherapy treatments in Switzerland have been made public. In the end Steve Jobs could not overturn the laws of biochemistry. When you poison the human body, the result is the deterioration and eventual shut down of the body.

Learn more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
RM
RM
Gäst
8 oktober 2011 kl 11:08

Tragiskt, särskilt när det gäller Steve Jobs som ändå var öppen för alternativen men i slutänden vågade han inte och nu är han död. Det är en sorglig historia. Han dog för tidigt, han hade precis börjat… Mina tankar går till hans familj.