Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Tom Cruise runs Ghost Protocol in new Mission Impossible

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 november 2011
- Torbjörn Sassersson

Det här är inte bara ännu en Mission Impossible-film skriver Paramount. Den internationella valuta fonden stängs ner på grund av en terroristhandling. Det initierar Ghost Protocol och Ethan Hunt som vanligt spelad av Tom Cruise och hans team måste ut och rädda fonden. De får ingen hjälp och måste arbeta helt “off grid” och allt är extra livsfarligt.

Du har förmodligen aldrig sett Tom Cruise i en mer sammanbiten och intensiv thriller lovar Paramount. Jag vet inte vad det där “off grid” betyder, men kanske Cruise tappade dongeln till det mobila bredbandet och måste kuta hårt för att hitta en uppkoppling till nätet. På med munkkåpan, bister min och ut och leta efter närmaste cybercafé alltså.

Premiär: 16 december 2011

Regissör: Brad Bird
Skådisar Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway
Manus: Josh Appelbaum, Andre Nemec, Christopher McQuarie

More intense info

Mission Impossible, Ghost Protocol

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq