Folk har insett att det inte finns ”säkra” vaccin och strax kommer Karin Bojs med pekpinnen

5
3323

NOTERAT. Dagens Nyheter konstaterar att svenskarna struntar i årets influensavaccination. Vad hade myndigheterna väntat sig? Vi är inte idioter. Världshälsoorganisationen WHO lider av akut förtroendekris eftersom höjdarna som bestämmer vilka vaccin stater ska köpa in samarbetar med läkemedelsbolagen som producerar samma vaccin.

Text: Torbjörn Sassersson | 2011-11-10

Just nu sitter vetenskapsjournalisten Karin Bojs på DN och skriver en artikel som heter något i stil med: ”Konspirationsteorierna har påverkat folk att inte vaccinera sig”.

Läs hela denna artikel


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
14 november 2011 kl 20:08

Eller bättre: Kan man lita på vad DEN säger?

Admin
Admin
Gäst
Reply to  Christian Lantz
14 november 2011 kl 20:30

There is a ghost in the machine. Lita inte på endera….

Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
14 november 2011 kl 20:07

Enligt min mening finns det nuförtiden bara en enda fråga att ställa sig själv när man har med överheten att göra: Kan man lita på vad det säger?

Helge
Helge
Gäst
14 november 2011 kl 01:38

Har läkemedelsverket utrett vad som orsakade narkolepsi i 130 svenska barn?

Eller skall vi bara strunta i det? Betraktar läkemedelsverket det som naturliga kostnader för att vaccineras mot en väldigt lindrig influensa.

Borde inte läkemedelsverket utreda, om det var kvicksilvret i vaccinet, eller om det var skvalen i vaccinet, eller om det var bakterien(som en kinesisk “undersökning” påstod.).

Varför kommer inte läkemedelsverket med ett svar på dessa berättigade frågor, om man vill att svenskarna skall vaccinera sig är det väl det minsta man kan begära,
att läkemedelsverket utreder exakt vad som orsakade narkolepsin.

Vill man skapa bättre vaccin i framtiden så är det en alldeles nödvändig fråga att besvara.

Varför gör läkemedelsverket inget?

Admin
Admin
Gäst
Reply to  Helge
14 november 2011 kl 02:03

Det enklaste är väl att inte utreda eftersom utredning leder till klarheter. Det vi vet är ju att staten gått med på att ersätta de drabbade barnen så därmed finns ett erkännande. Men det räcker självklart inte som du är inne på. Det måste utredas ner på detaljnivå så att inte samma misstag begås och så att ansvariga tar ansvar.

Egentligen borde en oberoende aktör utreda alltihopa. men vilken då? En domstol skulle kunna utreda om fel eller brott begåtts, men då måste någon privatperson åtala/anmäla Läkemedelsverket på en överstatlig nivå tex inför en EU-domstol, antar jag.