Vetenskap och Folkbildnings skräms med nya svarta blanka skinnjackor

4
256

Föreningen Vetenskap och Folkbildning blir allt tuffare. Nu har de tagit fram svarta skinnjackor med stort tryck som kan associeras till FBI eller MC-gäng.

I bild ser vi Daniel Lindsäth som på VoFs Facebooksida kommenterade fotot:

”Det är lite synd att mitt knogjärn med Ockhams rakblad på inte syns. Och Anders halsband av homeopatöron var helt fantastiskt. Såna öron får man förresten en hundring per styck av föreningen, som belöning för hårt arbete liksom…”

Alternativmedicinare, homeopater och healers får passa sig och ta omvägar sena kvällar på stan.

Läs mer

 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Skinnjackor… De är alltså djurplågare också (de stöttar den destruktiva djurindustrin). Det förvånar nog ingen.

 2. Jaaa – vad säger man om detta? Man blir ju mållös för mindre. Att man njuter av att förnedra och manipulera sina medmänniskor är för mig ofattbart. Ibland tänker jag att voffare måste tillhöra en annan art.

  Och vad är homeopatöron för något..?

 3. Under Vietnamkriget samlade USA-soldater öron från vietnameser de dödat och gjorde halsband av dem.

 4. Skulle nog hellre likna dessa vid Gestapo eller Stasi. Ser faktiskt inte någon olikhet emellan det här gänget och Nynazister.

  Men håll ut för de gör sig själv en stor ogärning genom att gestalta sig själva på det här viset. Ger inte direkt något förtroendegivande intryck att likna sig själv med gäng och särskillt inte då man låtsas representera sk. bildade människor. De som är bildade på riktigt inser denna analogi snabbt.

  Skulle vara intressant att mäta EQ på de här typerna. Borde representera den lägre skalan i samhället. Lättmanipulerade torde de vara också. Vi kanske borde köra en klassisk divide and conquer på dem.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här