Rob Schneider rasar mot ny lag som kan användas till vaccinationstvång

publicerad 14 juli 2012
- Lena Leusch

I en intervju med en Kalifornisk nyhetsstation skräder skådespelaren och den blivande fadern Rob Schneider inte orden angående Kaliforniens lagförslag AB2109,  som innebär att ovaccinerade barn inte får gå till skolan utan ett läkarutlåtande: “It´s beyond ridiculous,  it´s criminal. So I´m up here, to testify to this loonesy! “

Text: Lena Lind | Reservation för översättningsfel | Uppdaterad kl 19:10 14 juli 2012

Jag är för föräldrars rättigheter och emot myndighetstvång. Föräldrarna måste vara de som avgör vad som är bäst för våra barn, allt annat är emot lagar och konstitution, säger Rob Schneider.

Stöd NewsVoice Läkarna kommer inte att berätta båda sidor av saken, de har blivit tillsagda av läkemedelsindustrin, som tjänar miljarder dollar, att vaccin är helt säkra. Antalet “shots” har ökat från omkring 8 när Rob var ung till 70 idag, och flera ges samtidigt. Det finns inga studier på säkerhet och effekter, läkemedelsbolagen vägrar tex göra studier på grupper om 1000 barn som får vaccin, att jämföra med 1000 barn som är ovaccinerade.

Affärerna blomstrar och man producerar alltmer vaccin – på bekostnad av våra barn.

The efficacy of these shots have not been proven,” he later continued. “And the toxicity of these things – we’re having more and more side effects. We’re having more and more autism.”

År 1930 hade ingen i Amerika hört talas om autism, utvecklingen har gått från 1 fall på 5000, till 1 fall på 200 år 1990, och nu är det 1 fall på 88 (en siffra som redan är skåpmat).

“I cant understand how they are willing to continue this, people have to stand up, it´s a part of our democracy, people have to step up and that´s what I´m here to do today.”

Rob råder alla att inte lita blint på ensidiga läkare och myndigheter, att  själva läsa på och ta ett informerat beslut.

Man kan undra varför det är knäpptyst i media – follow the money.


Läs mer om lagförslagen

The Huffington Post – “California Bill AB2109 Threatens Vaccine Freedom of Choice”

NaturalNews about California’s AB 2109 – “Action Alert: California legislature passes AB 2109, making it more difficult for parents to opt out of vaccines for their children”

NaturalNews about California’s AB 499 – “Pharma-backed legislation to allow secret vaccinations of children without parental consent about to become law in California”

Läs mer om vaccin och biverkningar

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Om vaccinering verkligen fungerar, varför denna rädsla för ovaccinerade barn? Jag menar, de borde ju inte utgöra någon som helst risk för de barn som är vaccinerade… Så kravet att barn måste vara vaccinerade för att gå i skolan, är ett ologiskt krav. Logiskt blir det först när vi vänder på det, att det är farligt för vaccinerade barn att möta ovaccinerade barn – för vaccinerade barn har ett försämrat immunförsvar och riskerar sjukdom när de möter barn som har bättre immunförsvar och därmed kan bära på sjukdomar utan att drabbas av dem själva, sjukdomar som vaccinerade barn drabbas av. Nu förstår vi logiken i detta med att utestänga ovaccinerade barn, för lagstiftarna känner till att vaccinerade barn blir mer sjuka och är känsligare än ovaccinerade barn.

  • Tack Lena för artikeln! Och läs noga, svenska folk, för det kommer hit också! Mörkningen i media har vi redan. Likaså en inkompetent läkarkår som snällt gör som den blir tillsagd av läkemedelsindustrin och myndigheterna.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *