Camilla Elfving: Var med i undersökningen: ”Det Högre i tillvaron”

0
163

Trots att vårt svenska samhälle påstås vara sekulariserat är intresset för andlighet och existentiella frågor stort. Men intresset verkar ligga på en dold nivå hos den stora massan, skriver Camilla Elfving.

Att vi människor är mycket intresserade av olika typer av introspektion dvs. undersökning av det egna Själslivet är något jag känt till länge, det är därför jag skriver böcker om detta trots att min käre far tycker att jag hellre skulle skriva kriminalromaner. Men jag varken vill eller kan göra något annat. Verkligheten slår fiktionen tusenfalt och detta ämne upphör aldrig att fascinera mig. En känsla jag uppenbarligen delar med många, säger Camilla Elfving.

Webbenkät om det Högre i tillvaron

Läs mer av Camilla på NewsVoice:

Camilla Elfving: Nära döden-upplevelsen avslöjar att vi bär personligt ansvar för våra handlingar

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here