LCHF-bråk: Professor Charlotte Erlanson Albertsson slängde på luren

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 december 2012
- Torbjörn Sassersson red.

Per Wikholm:

“I förra veckans bedrövliga spektakel i SVT Debatt om LCHF varnade professor Charlotte Erlanson Albertsson för LCHF på grund av att kosten innehåller mycker protein. Jag mejlade och frågade henne vad hon fått den uppgiften ifrån då LCHF är en uttalad normalproteinkost (10-20 kaloriprocent protein). I brist på svar ringde jag igår upp professorn. Jag fick ett nonsenssvar och sedan slägde hon på luren i örat på mig.”

Läs mer

Per Wikholm (Omvärldsanalytiker & Mikrobiolog) skrev tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt boken “Ideologin och pengarna bakom kostråden”. Per har en bakgrund som molekylärbiolog och har under lång tid arbetat med politisk kommunikation och omvärldsanalys.

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Professorn är inte den första skattefinansierade universitetsanställde som inte trivs med “det tredje uppdraget” – att informera vederhäftigt till oss skattebetalare utanför högskolornas staket…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *