Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 16 February, 2013

0
110

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Ökad mobilstrålning bakom ökad psykisk ohälsa
    Den psykiska ohälsan ökar dramatiskt, både bland barn och vuxna. Svenska Dagbladet rapporterar i dag att psykiska diagnoser nu ligger bakom 37% av sjukskrivningarna. Försäkringskassan ska därför snabbutreda orsaken. Orsaken till problemet hittas förstås inte om utredarna letar på fel ställe och inte rätt. Mikrovågsstrålning från trådlös teknik kan orsaka sömnproblem, depressioner, ångest, stresskänsla, koncentrationsproblem […]

Digest powered by RSS Digest

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here