Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Ingo Swann har gått bort – utvecklare av Remote Viewing

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 februari 2013
- NewsVoice redaktion

Ingo Swann en av västvärldens mest respekterade psychics, högpresterande försöksobjekt inom parapsykologisk forskning samt utvecklare av remote viewing gick bort den 1:a februari 2013 i sviterna av en lunginflammation. Swann föddes 14 september 1934 och blev 79 år gammal.

Text: Torbjörn Sassersson

Ingo Swann tillsammans med fysikerna Hal Puthoff och Russel Targ var de som utvecklade grunden för den mentala tekniken kallad Remote Viewing eller snarare remote sensing som de egentligen ville beteckna den inlärningsbara förmågan att med sinnet – Minds Eye – uppfatta och inhämta information från en plats, händelse eller person som ligger bortom räckhåll för de fem fysiska sinnena.

Tekniken utvecklades inom det militära och har kommit att få stor betydelse i de fall andra mer traditionella tekniska lösningar inte kunde användas för att inhämta information. Remote Viewing är idag vida spridd över hela världen.

Ingo Swann bodde större delen av sitt senare liv i New York.

Läs mer om Ingo Swann på Wikipedia


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq