Sjukvården: ”Stockholm är sämst i västvärlden” – ”Situationen här är extrem”

  6
  169

  DN: ”Räkna med fortsatta problem i Stockholmssjukvården. Trots planerade förstärkningar de närmaste åren kommer de hastigt inställda operationerna att fortsätta liksom köerna och överbeläggningarna. Vårdplatserna räcker helt enkelt inte till trots nytt sjukhus.”

  Läs mer

  [Om det inte finns vårdplatser blir vården i sig sämst, eftersom det inte finns plats. / Red. anm]


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  6 KOMMENTARER

  1. Dags att byta vårdsystem till något som skapar hälsa (alternativmedicin) istället för att fortsätta använda skolmedicin som på sikt skapar ohälsa?
   Det är verkligen dags för politikerna att sluta mata Big Pharma med miljarder och åter miljarder och lägga pengarna på något vettigt istället!

   • Det kommer aldrig att hända så länge medborgarna röstar på 7-klövern. Det måste till något annat. Jag rekommenderar Sverigedemokraterna för denna uppgift, det är tyvärr enda chansen till något nytt.

   • Beror vilket land man jämför med. Eftersom svansföringen är hög i Sverige, eftersom vi tror vi har bäst vård i Sverige i världen så måste vi jämföra oss med andra i-länders sjukvård. Helt plötsligt blir det tydligt att svensk vård inte är speciellt bra.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här