Oförmögna till arbete pga vaccin – vårdpersonal tvingas ta vaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 april 2013
- NewsVoice redaktion

I artikeln ”Fury at vaccine scandal”, publicerad den 10 januari 2010 i Storbritannien, uppger hundratals offentligt anställda att deras liv förstörts av vacciner samt att regeringen övergett dem.

Text: Peter Widén/Bild: Freedigitalphoto/David Castillo Dominici

Uppemot 200 läkare, sjuksköterskor, brandmän, kriminalvårdare, poliser och kriminaltekniker säger att de har utvecklat allvarliga fysiska och psykiska hälsoproblem efter injektioner som ansågs vara nödvändiga för deras arbete under de senaste tio åren. Alla har tvingats sluta på sina jobb och vissa är nu funktionshindrade till 60 procent. De har inte heller fått någon ersättning.

Olivia Price från Vaccine Victim Support Group säger:

-Dessa människor har vigt sina liv åt att ta hand om andra och det här är tacken. De har förlorat sina karriärer och blivit en börda för sina familjer. Det är mycket förnedrande.

Ett villkor för att anställas som vårdpersonal, socialarbetare och kriminalvårdare är att vaccineras mot hepatit B.

Läs mer

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *