Helmut Kohl: Jag agerade som diktator för att få in euro

  0

  Helmut KohlHelmut Kohl, Tysklands förre förbundskansler, har erkänt att han agerat som en “diktator” för att få den gemensamma valutan till landet, om inte hade han “förlorat” vid en folkomröstning.

  Läs mer | Foto


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelSvD om datalagring: CIA vill spara all data om oss – för evigt
  Nästa artikelKaos inom etablissemanget i Finland – Tre läkare angrep påstådd nytta med vaccin
  Gunilla Clarners bakgrund är från skolans sfär där hon arbetat som ämneslärare i engelska och de senaste åren som studie-och yrkesvägledare. Hon drivs av intresset av vad som sker runt omkring oss i det "tysta". Hon vill göra människor mer medvetna och av den anledningen arbetar hon som skrivande ämnesredaktör för NewsVoice för att försöka synliggöra det fakta som finns bakom "sanningarna" som förmedlas via massmedia.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer