Chemtrails – Neurolog varnar för ”hälsokatastrof av enorma proportioner”

29

Chemtrails-on-off

Foto på chemtrails som stängs av och på igen.

Den amerikanske läkaren, Dr Russel Baylock är mycket oroad över de hälso- och miljömässiga konsekvenserna av den nu intensifierade sprayningen av luften med ”chemtrails”. Det finns bevis för att de sprayar ut ton med aluminiumföreningar i nanostorlek.

Det har visats i den vetenskapliga litteraturen att partiklar i nanostorlek är mycket skadligare än större samt att de orsakar inflammation i en lång rad av vävnader, skriver han. Särskilt oroande är effekterna av dessa partiklar på hjärnan och ryggmärgen eftersom en växande lista av neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers, Parkinson, och ALS är kopplade till aluminumexponering.

Förutom att vi andas in dessa mycket små aluminiumpartiklar så förorenar de alla växter och våra vatten, skriver Dr Baylock.

”I pray that the pilots who are spraying this dangerous substance fully understand that they are destroying the lives and health of their families as well. This is also true of our political officials. Once the soil, plants, and water sources are heavily contaminated there will be no way to reverse the damage that has been done.”

Text: Mona Nilsson

Källa: Neurolog varnar för ”hälsokatastrof av enorma proportioner”


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

29 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Plamen Najdenov
Plamen Najdenov
Gäst
30 mars 2017 kl 19:14

@Kenneth Thorberg

Det går inte att säga något om hur kraftig k-strimman är utan några referenser, avstånd, vad det är för farkost och sådant. Det man kan säga är att en avbruten strimma inte kan få så skarpa snitt, som om den är klippt med en sax. Bör se mer ut som bilden nedan med tonade snitt. Annars är det inget ovanligt med avbrutna k-strimmor när flygplanet passerar genom ett luftlager med ogynnsamma förhållanden för att sådana ska bildas.

http://hem.bredband.net/planaj5/avbruten_kstrimma.jpg

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
30 mars 2017 kl 14:31

@ Plamen Najdenov

Bilden visar absolut ett chemtrail. Ingen kondensstrimma blir så kraftig som bilden visar. Att strimman till höger är något bredare beror på att planet kommit från det hållet och att den strimman alltså hunnit breda ut sig mer.

Plamen Najdenov
Plamen Najdenov
Gäst
30 mars 2017 kl 12:50

Bilden visar ingen “chemtrail” utan en vanlig kondensstrimma. Dessutom är den fejkad i något grafiskt program. Ingen strimma i luften, oavsett vad den består av, slutar och börjar så tvärt. Man ser att strimman smalnar av i riktning höger till vänster i bild och att det är en kontinuerligt avsmalnade strimma, så som sig bör.

Karolina
Karolina
Gäst
11 april 2015 kl 19:26

Hej hej!

Till intresserade och de infiltratörer i tråden: Chemtrails har nu blivit erkänt av IPCC panelen.
Så, då var äntligen ämnet chemtrails erkänt, folkligt och vi kan ta av oss foliehattarna nu.

De kallar det inte chemtrails, inte heller geoengineering utan
SOLAR RADIATION MANAGEMENT. Så är det, samma skit, olika namn.

http://www.geoengineeringwatch.org/ipcc-warns-not-to-stop-chemtrails-aka-solar-radiation-management/

solveig12
Gäst
15 september 2013 kl 12:28

Det finns mätstationer för luftföroreningar, vill jag förtydliga

solveig12
Gäst
15 september 2013 kl 12:26

Det finns stationer för luftföroreningar sedan lång tid tillbaka, tyvärr saknas det en station i mina trakter där det pågår ständig chemtrialsspridning. Finns det inga statliga luftmätningar kan man ju undvika bevis. Även EU-parlamentet har tagit upp frågan. Myndigheterna förnekar spridning men så här skriver Olle Häggström 2010, han är professor i matematik på Chalmers
http://haggstrom.blogspot.se/2013/01/geoengineering-favorit-i-repris.html

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
9 september 2013 kl 22:30

Allmänheten har verkligen rätt att veta vad chemtrails består av!!

Aluminium är bara en del av vad som kan ställa till det hälsomässigt för människan, för djurlivet och miljön i det som sprids genom dessa ‘slöjor’.

“Just one of the chemicals being sprayed profusely in chemtrails, aluminum, causes all sorts of health problems.
Even the minimal use of aluminum deodorants and anti-perspirants can cause the back up of lymph nodes – fluids aren’t able to move through the body and cause breakouts along the temples and neck.
Prolonged exposure to aluminum at high levels, such as those being sprayed across the sky, can also cause:
• Brain degeneration
• Impede the bodies ability to digest calcium, phosphorous and fluoride.
• Prevent bone growth and lessens bone density.
• Cause aching muscles
• Speech problems
• Anemia
• Digestive issues
• Impaired liver function
• Impaired kidney function
• Colic in babies ”

Se: http://naturalsociety.com/aluminum-barium-strontium-chemtrail-poisons/#ixzz2eQaogKEy

Leif Erlingsson
Gäst
9 september 2013 kl 17:09

I andra länder har privata grupper analyserat innehållet i dessa spejningar, och de har t.o.m. erkänts i ett par länder. Sök t.ex. på – chemtrails confirmed authorities – respektive “Independent testing over the past decade confirms that Chemtrails” (det sista inom fnuttar).

Min personliga reflektion är att detta är ett krig mot mänskligheten, mot jorden/terra – “kriget mot terraisterna”. Vilket kan ge antydningar om att den yttersta avsändaren/orsaken inte är mänsklig oavsett att det är människor inblandade i spridandet.

ses12
Gäst
8 september 2013 kl 23:04

Nyligen lade jag in denna film på You Tube där jag även visar misstänkt skadade fåglar http://www.youtube.com/watch?v=J5PETHJWtcQ

ses12
Gäst
8 september 2013 kl 22:57

Chemtrailsspridning har pågått i flera år, men man har ökat intensifieringen de senaste åren vilket många uppmärksammat. Själv har jag filmat och fotograferat chemtrails sedan något år tillbaka i södra Kalmar län. Idag är jag övertygad om att det har med NATO/USA nyttjande av det globala kommunikationssystemet (det svenska LOIS med LOFAR och HAARP). ETC-gruppen har uppmärksammat miljö- och hälsorisken risken med chemtrails. Chemtrails är troligtvis i huvudsak för militära ändamål. http://www.youtube.com/watch?v=9lAXAcqJoTw

anders
anders
Gäst
1 september 2013 kl 13:20

Det har ju suttit laser-utrustningar i större städer ett okänt antal år. Dessa har förmodats mäta luftkvalitet.

Vad säger dessa mätningar, eller har man bara mätt på gummirester och asfaltpartiklar?
Vid ett större utsläpp och brand i saltlager i Halmstad kom ett odefinierat moln in över centrum, men några mätningar har aldrig offentliggjorts.

Så vad mäter dessa laser utrustningar egentligen?

Janne
31 augusti 2013 kl 21:45

Håller med dig till 200% Shimmeringblade. Man kan inte lita ett smack på varken myndigheter, politiker, mainstreammedia o.d. när det gäller tabubelagda ämnen.
Frågan är om det går att lita på dem någon gång överhuvudtaget??

Tyvärr men allt har blivit fullständigt korrupt och de som har mest pengar för tillfället lyckas bäst för stunden, i slutänden kommer dock den sanna kärnan att segra.

Shimmeringblade
Shimmeringblade
Gäst
31 augusti 2013 kl 20:48

Jag litar inte ett smack på våra myndigheter, militär eller stormedia i denna frågan. De behandlar frågan på ungefär samma sätt som med andra tabu belagda ämnen såsom t.ex alternativmedicin, UFO’s, vår själsliga dimension, militära hemligheter, world goverment, eugenics.
Deras vägran att ens ta i ämnet indikerar att chemtrails har beröringspunkter med någon av de andra tabu-belagda ämnena.
Tror att vi måste ta fram bevisen själva och sedan ställa våra politiker mot väggen med dessa och samtidigt filma mötet och sen lägga ut det på nätet. Helst i god tid innan nästa val.

Johan
Johan
Gäst
31 augusti 2013 kl 19:41

Vanliga contrails går lätt att urskilja med att dom försvinner mycket fortare. Här är ett bra klipp på chemtrails:
http://www.youtube.com/watch?v=oTxhvmjLxbg

Förbryllad
Förbryllad
Gäst
31 augusti 2013 kl 17:29

Jag har sett flygplan på himlen som avger nästan inga kondensstrimmor alls på samma gång som andra flygplan avger jättetjocka strimmor som ligger kvar i timtal. Vad är förklaringen om inte tror på chemtrails? Flyger de på olika höjd? Använder de olika flygplansbränsle? De dagar man ser tjocka kondensstrimmor är det ofta många på en gång. De kan flyga kors och tvärs t o m runt och lägga en” korv” här och där. Verkar helt sjukt? Kan det röra sig om militärövningar?

Mikael Jansson
Mikael Jansson
Gäst
31 augusti 2013 kl 17:07
suzanne
suzanne
Gäst
31 augusti 2013 kl 13:52

I oktober 2001, presenterade kongressman Dennis J. Kucinich, H.R 2977, ett lagförslag om upprättandet av ett internationellt avtal med förbud av rymdbaserade vapen. I lagförslaget är CHEMTRAILS klassificerade i kategorin: EXOTISKA VAPEN..

http://www.youtube.com/watch?v=Qn2oQVnkBT0#t=382

ruben
ruben
Gäst
31 augusti 2013 kl 13:26

Jag antar att de som har små barn känner större oro över osäkerheten om det här. Om det finns en misstanke, som blivit så stark pga. privatpersoners noggranna undersökningar, så skall det väl tas på allvar? Varför inte en gång för alla göra en noggrann analys mha. Försvaret? Jag skulle inte bli besviken om det visar att det inte finns något, men ganska häpen. Jag har sett kondensstrimmor hela mitt liv och sett dem försvinna innan dagen är slut. Jag har senast för några dagar sedan sett strimmor, som dels försvunnit inom någon timme och dels de som legat kvar från morgon till kväll. Jag minns inte förr att det har varit så att de ligger som slöjor hela dagen? Har hört experter tala om att vanliga kondensstrimmor försvinner ganska snabbt och kan omöjligt ligga kvar så länge under vanliga förhållanden. Om experter är oense, så finns väl bara en sak att göra? Bevisa vad dessa kondensstrimmor innehåller, det kan inte vara alltför svårt? Jag tycker det var ett rimligt upprop till försvarsmakten. Det blir bra övningsflygningar samtidigt antar jag.

Daniel
Daniel
Gäst
31 augusti 2013 kl 13:09

Min fråga är: Varför gör de detta?

Sassersson
Sassersson
Gäst
31 augusti 2013 kl 10:47

[Uppdaterat kl 11:03]

Chris/Börje.

Jag har varit kontakt med (eller fått ta del av material) från Luftfartsverket, en statlig utredningsgrupp och Försvarsmakten till vilka har ställts frågor om chemtrails och ingen part kan visa att de utfört några undersökningar om vad det handlar om.

En gång till. Ingen part har alltså överhuvudtaget undersökt fenomenet. Ingen part har tagit prover på hög höjd bakom de sk chemtrailsplanen. Ingen part har tagit prover från nedfallet. Inga kemiska analyser har gjorts av sådana prover. Om de hade gjort de hade de kunnat bevisa att det bara är contrails.

Nu vet de istället ingenting, men de sprider myten om att det är vattenånga. Sedan förväntar de sig att vi ska TRO på det. Men de beskriver inte med sina svar vad som misstänks vara chemtrails. De svarar inte ens på frågan om vad som är chemtrails. De svarar på en fråga (vad är chemtrails?) med ett svar som hör till en annan fråga (vad är contrails?).

Vi kan kalla det kurra-gömma eller tittut-leken som man leker med små barn. Problemet för mytspridarna är att allmänheten inte består av idioter.

De enda som gjort riktiga undersökningar av “chemtrails” och nedfall är privata initiativ. Dessa grupper har svar på många frågor. Det betyder att de privata initiativen agerar som myndigheter medan myndigheterna agerar som förskola.

Börje är du förskola eller journalist? 😉

Försvarsmakten, arrangera en provtagningstur bakom ett misstänkt chemtrailsplan. Samla in stoff med ett “boxfilter” som monteras utanpå provtagningsplanet. Låt analysera stoffet på tre av varandra och av Försvarsmakten oberoende laboratorier. Låt hela processen kontrolleras av personer från allmänheten. Jag ställer upp som kontrollant så att ni inte fuskar. När ska vi köra? Boka tid. Låt oss avliva contrails/chemtrailsmyten.

Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
31 augusti 2013 kl 10:28

Kan någon upplysa mig om vad “bevis” syftar på i meningen “Det finns bevis för att de sprayar ut ton med aluminiumföreningar i nanostorlek”? I den ursprungliga artikeln lyder meningen: “My [dr Russel Baylock] major concern is that there is evidence that they are spraying tons of nanosized aluminum compounds.”

Mikael Jansson
Mikael Jansson
Gäst
31 augusti 2013 kl 08:47
Shimmeringblade
Shimmeringblade
Gäst
31 augusti 2013 kl 06:22

Vad jag kan se skriver han bara att han inte tror på chemtrails.
Annars borde det väl gå att ta prover i luften med privatägt flygplan och analysera det så har vi svart på vitt vad det består av.

Carl W
Carl W
Gäst
31 augusti 2013 kl 02:26

Räcker det inte med att “eliten” monsanto etc förgiftar oss via maten och vatten, mobilmaster, WiFi? etc. -Bekämpningsmedel och plast i allt. nanopartiklar av plast i corn flakes för att fylla upp volymen… kadmiumtillförseln till vår odlingsmark, avfallsslam som sprids på åkermark.
Är det inte vanligt med kondens i så kall “tunn” luft från en mycket varm motor? Flygplansbränsle är ju extremt giftigt.

Exempel på avfall som söker sig till vår odlingsmark är:

Avfall från kommunala avloppsreningsverk

Avfallskalk från metallurgisk industri

Förorenat gruvavfall

Askavfall från förbränningsstationer

Avfall från sjukhus

Avfall från biogasutvinning

Exempel på föroreningar i dessa avfall är:

Miljögifter

Läkemedelsrester och hormoner

Kemikalier

Smittämnen

Radioaktiva ämnen

Riskabla metaller

Outforskade metaller från elektronik, datorer och avgasrenare

Till detta skall fogas alla okända substanser och nedbrytningsprodukter som finns i alla

avfallstyper.

Avfallsföretagen samverkar här med reningsverken, kommunerna och staten.

“http://www.renakerrenmat.se”

Chris
Chris
Gäst
30 augusti 2013 kl 23:39

Börje Peratt avhandlar i vanlig ordning ämnet Chemtrails på ett mycket förnuftigt och insiktsfullt sätt. Läs gärna http://borjeperattdebate.wordpress.com/2013/08/06/chemtrails-eller-tors-askvigg där han jämför spekulationer kring chemtriails med tron på Tors åskvigg. Vår tids mytologi som sprida via internet.

ruben
ruben
Gäst
30 augusti 2013 kl 22:27

Vad är det för regering vi har? Ligger de i sina iden och sover sin törnrosasömn som bara konserverar tänket medan livet rasar på? Såg en riksdagsmedlem som tog upp ämnet, men blev bombad med kärnavfall, så hon förståss tystnade med besked. Var finns alla som kan stötta såna som henne och ge dem en framgångsrikare resa?

Shimmeringblade
Shimmeringblade
Gäst
30 augusti 2013 kl 16:16

Eftersom detta drabbar alla ställer jag mig frågan varför vi inte reagerar kraftigare mot detta? Bara för några dar sen var det en demonstration mot chemtrails i Stockholm men det var inte många människor där. Jämför med demonstationerna i t.ex Egypten. Varför är vi svenskar så flata och, ja rent av apatiska eller likgiltiga även när våra liv hotas? Vi borde mass demonstrera utanför riksdagshuset och kräva våra politiker på svar och vi borde sätta tryck på våra riksmedier att de tar upp frågan.

Janne
30 augusti 2013 kl 13:18

Vilka ligger bakom dessa utsläpp med chemtrails, Big Pharma?
Det är väl det troligaste, de vill ju inget hellre än att människorna ska bli sjuka så de får sälja läkemedel. Frågan är bara om de har den minsta lilla aning om vilka konsekvenser detta kommer medföra, även för dem själva…

Hur kan vår regering godkänna och tillåta att sådant sker? Men Reinfeldt och kompani är väl köpta som alla andra korrupta politiker, myndigheter m.fl. och säljer sina godkännanden för pengar. Kanske så vaknar de en dag, dagen då de upptäcker att man inte kan äta pengar…