Kimberly Carter Gamble: “Chemtrails” How they affect you and what you can do

5

Kimberly Carter Gamble:

“Have you noticed more planes flying overhead in your community that leave trails behind them in the sky? Apparently these patterns are the result of “weather modification” programs — also referred to as “solar radiation management” or “chemtrails”. The international program involves spraying aluminum, barium, strontium and other toxic chemicals from airplanes at high altitudes that then fall to the ground, ending up in our bodies, our water, our soil and the air we breathe.”

Kimberly Carter Gamble is a former journalist for Newsweek International and is currently CEO of Clear Compass Media. Kimberly Carter Gamble is married to Foster Gamble.

Foster Gamble, the co-producer of “Thrive” is an heir and direct descendent of James Gamble of Procter and Gamble. The Procter & Gamble Company (P&G) is an American multinational consumer goods company headquartered in downtown Cincinnati, USA. In 2012, P&G recorded $83.68 billion in sales. Fortune magazine awarded P&G a top spot on its list of “Global Top Companies for Leaders”, and ranked the company at fifth place of the “World’s Most Admired Companies” list.

Foster Gamble and Kimberly Carter Gamble started the Thrive Movement


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Leif Erlingsson
Gäst
13 september 2013 kl 11:29

Ang. att engagera sig i etablerade partier (eller andra organisationer) så är min praktiska erfarenhet från solidaritetsorganisationer att “betonghäckarna” marginaliserar dig samt förhindrar att din information får vidare spridning, förlöjligar dig, kallar dig “intelligent kuf”, “pöbel”, “avskum”, och antagligen även “foliehatt”.

Kanske måste kritiken mot dessa partier och organisationer komma utifrån? Kanske man måste sätta “betonghäckarna” i “offentlighetens stupstock”? Skapa nya organisationer dit uppvaknande kan byta medlemskap. Låt “betonghäckarna” bli ensamma kvar i sina kontrollerade strukturer.

Kerstin
Kerstin
Gäst
18 augusti 2013 kl 17:07

Det hat tagit mig ca ett halvår efter uppvaknandet att ens börja ta till mig förekomsten av chemtrails. Jag tror detta är en av de svåraste frågorna att driva och man måste nog börja med sånt som är lättare för folk att ta till sig om man ska komma någonstans.

Sedan skulle jag önska att alla vakna människor engagerade sig i de etablerade partierna. Då skulle vi ju kunna få bort betonghäckarna som har förstört politiken med mutor och personliga dolda agendor.

Kent Bengtsson
5 augusti 2013 kl 09:02

Direkt Demokrati skulle säkert fungera bättre än vad vi har idag, så länge den verkar inom ramarna av fundamentala rättigheter och lagar.

En individ kan inte överföra en rätt han inte själv har till en annan. Demokrati tagen till sin spets skulle tillåta mord i ett samhälle av mördare – ungefär som vi har idag med regeringar och stora företag som tycks stå över lagen och kan döda med giftiga ämnen som sprids i deras utsläpp eller varor, eller läkemedel eller behandlingsmetoder (som elchocker) som inte botar men bara men kanske bara lindrar, och håller folk sjuka.

Kent Bengtsson
4 augusti 2013 kl 13:35

Bra inlägg om ett ämne som berör oss alla. Jag har lite svårt att se hur man direkt kan försvara sig mot denna förgiftning frånsett att använda avancerade vattenfilter till dricksvatten. Sedan bör vi hålla i minnet att de miljögifter vi får från chemtrails är bara en liten del av alla ämnen och kemikalier av tvivelaktig natur som vi äter, dricker och inandas.

Personligen anser jag inte att svaret på detta ligger så mycket i att attackera chemtrails som att ta tillbaka kontrollen av vår planet och våra nationer från den lilla klick som begår dessa brott mot livet på Jorden.

”För de tusentals som försöker beskära ondskans grenar, så finns det bara någon enstaka som försöker kapa rötterna till den.” Henry David Thoreau

Backtoheaven
Backtoheaven
Gäst
Reply to  Kent Bengtsson
4 augusti 2013 kl 18:14

Är inte införandet av direkt demokrati ett sätt för folket att ta över kontrollen över våra lagar från de som idag har makten och som uppenbart är nöjda med att tusentals svenskar dör varje år som en direkt följd av hur de sköter, eller snarare missköter sina arbeten?