Homeopati får cancerceller att begå självmord

8
390

apoptosisPUBMED. Studie visar att Lycopodium i potenserna 5C och 15C orsakar apoptos, alltså programmerad celldöd hos cancerceller. Homeopati på friska celler ger däremot ingen eller liten skadeeffekt.

”Med tanke på att cancerbehandling som används idag har som biverkan att den också dödar friska celler, ger denna forskning hopp att i framtiden cancerpatienter kan få en behandling som dödar cancerceller men inte friska celler. ”

Läs mer på Dagens Homeopati


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

8 KOMMENTARER

 1. Man kan förvänta sej svalt intresse och långsamma reaktioner från medicintillverkarna och behandlingsapparaten om detta vsiar sej vara sant.
  ”ehh vi måste upprepa detta, intressant men vi måste testa det först.”
  Sedan kommer man att iscensätta påhittade negativa effekter och miljöfarligheter ang behandlingen ifall den är ”för effektiv”.

 2. Detta gäller ju bara inte Lyckopodium om man läst på sin homeopati….det krvs ju att den med cancer är i det medlet just då, annars skall man ta det medel man behöver för stunden och då får de samma effekt på cancercellerna….men lyckopodium är ett stort medel och passar på många. Min cancer botades med Carcinusinum då jag var i det medlet när jag hade cancer….mitt ursprunsmedel är Sulphur som jag nu fått som sista beh. och nu är jag helt frisk….

 3. Jag är en cynisk skeptiker. Tror bara på vetenskap och konventionell forskning. Jag led av svår astma under hela min barndom och ungdomsår. En anhörig rekommenderade mig homeopati. Jag gick dit i ca ett halvår. Trodde ej ett dugg på det men min astma försvann helt. Idag är jag inte lika skeptisk.

 4. Min dotter har haft cancer och det som cellgifterna framkallade var fruktansvärt, så jag hoppas verkligen att det inom en snar framtid kommer få ett mildare alternativ inom onkologin. Tyvärr är det väl så att det ligger för mycket pengar i medicin överhuvudtaget för att det alternativa ska släppas fram överhuvudtaget, så det kommer bli segt…..

 5. Ja skolmedicinen behandlar cancer med cellgifter som förutom hemska biverkningar dessutom orsaker cancer. Med andra ord istället för att bota så orsakar man det som ska botas, det är i mina ögon inget annat än rent kvacksalveri!!
  http://www.kostdemokrati.se/snabbanyheter/2013/08/07/kemoterapi-orsakar-cancertumorer/

  Finns hur många naturliga enkla metoder som helst att använda vid cancer som är mycket effektiva och helt biverkningsfria. Skolmedicinen vore den sista instans jag skulle vända mig till vid cancer eller någon annan (allvarligare) sjukdom!

 6. Attn JANNE

  Du skriver:

  Finns hur många naturliga enkla metoder som helst att använda vid cancer som är mycket effektiva och helt biverkningsfria.

  Så varför finns då cancer fortfarande ?
  Varför dör folk av det?

  Varför botas åtminstone 40 % av alla cancerpatienter av skolmedicinen?

  Att sprida sånt trams som Du gör är bara ett grymt sätt att ge svårt sjuka människor ett litet kort och tyvärr värdelöst halmstrå.

  Wille B.

 7. Wille B! Ja kan det t.ex. bero på att de naturliga metoderna inte alls använda här i västvärlden lika mycket!! Kanske skulle det se annorlunda ut OM de skulle användas istället där alla gifter!!

  Fint 40% överlever skolmedicinens giftiga behandlingar, men hur många får inte tillbaka cancern för att grundorsaken inte är botad?? De som överlever, vilka biverkningar får de inte och hur ser deras framtida liv ut med alla ofta degenerativa skador på olika organ som ofta uppstår?

  Trams betecknar jag snarare saker som inte är funktionella, dvs saker som bara dämpar symtom och inte botar orsaken, men du tycker kanske det är bra då industrierna får fortsätta blomstra med all pillerförsäljning…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här