Mona Nilsson: Vi behöver fler whistleblowers och vardagshjältar

0

Snowden, Manning, Assange är några exempel på ovanligt modiga människor som under senare tid  öppnat upp våra ögon för orättvisor, krigsbrott och brott mot mänskliga rättigheter.  De har offrat mycket för rättvisan, för sanningen och för en bättre värld.

Text: Mona Nilsson | Mobiltelefoni.tv

Det finns många många fler whistleblowers eller vardagshjältar som den också så modiga EU-parlamentarikern från Frankrike, Eva Joly, kallar dem. I sin bok beskriver hon några av dessa människor  som hamnat i situationer som de funnit oacceptabla. Gemensamt för dem är en icke-egoistisk drivkraft som lett dem till att agera och vägra acceptera maktmissbruk, orättvisor, rättslöshet eller korruption:

Att utsätta sig för fara är inget man väljer, men ibland leder livet till ett hundraprocentigt engagemang när det man inte kan acceptera blir outhärdligt. Det krävs mod och envishet. Framförallt krävs det en stor tilltro till människan”

Jag ska här ge några exempel på andra  mindre kända whistleblowers eller  vardagshjältar. Förhoppningsvis kan de inspirera fler av oss att räta på ryggen och börja stå upp för sanning, rättvisa och ett demokratiskt samhälle och få ett slut på maktmissbruk.

Roger CarlströmPolis Roger Carlström blev sjuk av det nya mobiletelefon-systemet Rakel (även kallat Tetra). Till sist fick han en aggressiv hjärntumör. Han har tacklat sitt öde på det mest positiva sätt man kan tänka sig och föredömligt, rakryggat och modigt varnat andra, och i synnerhet våra barn,  för den trådlösa teknikens faror.

Lennart Hardell, cancerläkare som i många år envist studerat riskerna med mobilanvändning, trots att  han smutskastats  (av  vetenskapsjournalisten som Inger Atterstam vid SvD, generaldirektören för Socialstyrelsen Lars-Erik Holm och  professorn vid KI Hans-Olov Adami (som lyckats vara betald av både Cancerfonden, kemikalieindustrin och dess konsulter) samt av den mobilindustrifinansierade professorn vid KI Anders Ahlbom).  Attackerna och de indragna forskningsanslagen har sin näring i det hot som hans resultat innebär för den mäktiga mobilindustrin. Hardell har om och om igen visat att mobilanvändning ökar risken för den sorts hjärntumör som Roger Carlström fick och för tumör i örat.  Hans resultat har fått många att inse de risker som mobilindustrin gör allt de kan för att dölja och har varit vägledande för att hjärntumördrabbade kan få upprättelse i domstol.

TeoCharlie Teo, hjärnkirurgen, som berättat om att han ser många fler unga hjärntumörpatienter som han misstänker beror på ökad användning av mobiler.

Louis Slesin som envist och sakligt sedan 1980-talet via Microwave News dokumenterat risker med elektromagnetisk strålning och forskning samt  den forskningsfifflande industrin och dess infiltration av WHO.

Det finns tvyärr gott om raka motsatser till Carlström, Hardell, Slesin och Teo. Dessa individer verkar sätta ekonomiska värderingar framför medmänsklighet och omtanke om allas hälsa, även för barnen. De hjälper mobilindustrin att dölja och tona ner riskerna och som tack verkar bli rikligt belönade med bland annat forskningsanslag.  Anders Ahlbom, Maria Feychting och Lena Hillert vid KI. återfinns i denna grupp liksom ävenansvariga på WHO.

Sedan jag börjat förstå omfattningen och faran med chemtrails  som verkar kunna utvecklas till  vårt allra största miljöhot någonsin eftersom chemtrails inte bara förgiftar luft, jord och vatten, utan tekniken som är kopplad till  giftutspridningen även förstör ozonskikt och atmosfären och  driver på växthuseffekten,  har jag upptäckt nya fantastiskt modiga människor som jag vill nämna:

AC Griffith, som arbetat för  NSA, CIA och US AirForce och som med mycket högt risktagande för egen del, berättar om chemtrails och att barium används för förbättrad radarövervakning.

Dane Wigington som startat Geoengineeringwatch.com och som målmedvetet under många år arbetat för att sprida information om det brott mot mänskligheten som pågår rakt ovanför oss. Här i en intervju från i somras där han berättar om det mycket allvarliga läget.

William Thomas som i många år som grävande journalist dokumenterat chemtrails och kopplingen till militären och till trådlös teknik.

Kristen Megan EdwardsKristen Megan Edwards, som tidigare arbetade för US Air Force och som slog larm om förhöjda halter av aluminium, barium och strontium som används i chemtrails vid en flygbas och det filmteam lett av Michael J. Murphy som producerat de viktiga dokumentärerna What in the world are they sprayingWhy in the world are they spraying? och som nu arbetar med en tredje dokumentär om vilka som ligger bakom chemtrails: Who in the world is spraying?

För mig som arbetat med mobilstrålningsfrågan i många år nu och som om och om igen pekat på myndigheternas, industrins och regeringens lögner om vad som är känt och visat om riskerna med den trådlösa tekniken är det ändå chockerande att  än en gång mötas av uppenbara lögner från myndighets- och regeringsföreträdare. Denna gång om att det som pågår  och är väl synligt för alla  rakt ovanför våra huvuden bara vi orkar lyfta blicken: Flygplan som sprayar ut onormalt tjocka moln, som läggs i onormala kors och i rutnät vilka  till slut täcker hela himlen. Detta påstås vara vanligt civilt flyg som släpper ut vanliga kondensslingor – trots att vädret och höjden och flygrutter tydligt inte stämmer in.

chemtrails

För alla de som möjligen fortsatt tvivlar på chemtrails: här visas tydligt att  flygplan (NATO?) som flyger mycket tätt sprider chemtrails. Så här flyger inga civila plan och så här kan man inte tvärt sätta på en vanlig kondensslinga som  det ena planet gör som syns på bilden här.

Låt oss alla använda våra inneboende krafter och börja stå upp för rättvisa och sanning samt tala om det som är orätt. Det handlar faktiskt om något så viktigt som vår överlevnad.

Whistleblowers som ännu inte vågat säga som det är – från telekomindustrin, från myndigheter och  från den militära industrin och inom försvaret, alla piloter som måste se vad som pågår:

Räta på era ryggar, träd fram och våga berätta sanningen! Ni kommer att mötas av stor tacksamhet och glädje.

Text: Mona Nilsson | Mobiltelefoni.tv


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer