Rosalind Peterson: The Chemtrails Cover-Up

14

Rosalind Peterson,   Chemtrails

Rosalind Peterson of California Skywatch was a certified U.S.D.A. Farm Service Agency Crop Loss Adjustor working in more than ten counties throughout California. She now spearheads a watchdog group that monitors uncontrolled experimental weather modification programs, atmospheric heating and testing programs, ocean and atmospheric experimental geoengineering programs.

Text: Prisonplanet.tv

Rosalind Peterson is at the forefront of the chemtrail research field and how the unexplained patterns that scar our skies are “causing detrimental human health effects and environmental degradation.”

In this video Peterson reveals how she was first spurred to investigate chemtrails after being alerted to them by someone at the Mendocino County Probation Department. Peterson then began to intensely study the phenomenon and note that aircraft producing the trails would circle the county in a clock-like loop, covering the entire area with a cloudy haze in as little as three hours. Peterson cites NASA studies showing that the chemtrails turn into man-made clouds, exacerbating artificial climate change.

Peterson states her contention that NASA is attempting to cover-up the true nature of chemtrails and convince people that they are a natural phenomenon, a ruse dutifully parroted by top weather and satellite observatories, who as Peterson explains acknowledge the fact that man-made chemtrails are changing the weather yet still label them as natural weather fronts in their public broadcasts.

Peterson shows a map provided by the FAA which reveals how “intra-flights” – mainly of military origin – are causing the chemtrails by flying in loops around counties in flight paths that differ substantially from normal airline trajectories. The flights have no other obvious purpose than to disperse chemtrails because they have no fixed destination, they merely fly around and around in circles.

As proponents of geoengineering like Obama’s science czar John P. Holdren have proposed, blocking sunlight is a primary effect of chemtrailing, and sulphur could be one of the chemicals being dispersed by these trails. As Peterson explains, sulphur has been linked with a host of health problems, which is why California removed it from diesel fuel in the first place.

After studying water quality samples for the state of California stretching back some 30 years, Peterson found that starting from 1990, water sources were all registering unusual spikes in certain chemicals at precisely the same time, namely arsenic, barium, aluminum, calcium, manganese, magnesium, lead and iron.

By measuring the spikes in these chemicals in the water supply with similar spikes in these chemicals in air quality samples, Peterson was able to conclude that the cause was airborne and that it had to be coming from the atmosphere. Peterson notes that mixing aluminum and barium creates clouds and that NASA experiments based around this concept were coinciding with the spikes in such chemicals measured in water and air quality samples.

This is an enlightening, detailed and documented explanation of how chemtrailing is being conducted, who is responsible for it and what the consequences are for our health and the environment.

 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Leif Erlingsson
Gäst
21 september 2013 kl 11:50

@ Mikael Jansson. När jag ser otaliga olika undergångsscenarier tänker jag att det vi kanske ser är hur alla olika möjligheter/tidslinjer går ihop i en kaospunkt av alla möjligheter. Låt oss ta fasta på det vi kan påverka och på positiva möjligheter, tänker jag då. Vi människor begränsar varandra. Onödigt. Smörj energiutbytet människor emellan med tillräckligt med “fria pengar” till alla arbeten som det finns någon som vill utföra – så länge de inte förstör för andra, och med fri energi, hälsa o.s.v.. Det är nu vi kan bli fria!

JR
JR
Gäst
20 september 2013 kl 11:34

Företaget Evergreen som har hand om CIAs flygplansflotta sköter om att kemikalier sprids över USA i form av chemtrails. CIAs flygplansflotta överläts på sin tid till Pol Pot i Kambodja i form av de gamla DC3or och C17 som då skulle bytas ut. Man har alltså praktiserat i folkmordskretsar förut.
http://www.geoengineeringwatch.org/evergreen-air/

Mikael Jansson
Gäst
20 september 2013 kl 07:51

Rätt intressant radioprogram här, intressanta ämnen…….hm
Man kan ju bara undra när man hör dessa herrar prata.
http://www.youtube.com/watch?v=uyq1bbOFKL4

ruben
ruben
Gäst
19 september 2013 kl 21:55

När nu chemtrails är verklighet vilket jag också tror? Det underlättar bl.a. militär radio/radar.
– Varför skall myndigheter mörka?
– Hur mycket miljöskador orsakar det i längden?
Kan man inte skicka dessa frågor till “miljöskadenämnden”, vilket nog är en nämnd som inte finns. Har väldigt svårt hålla koll på våra omtänksamma myndigheter.

Leif Erlingsson
Gäst
19 september 2013 kl 16:18

Som jag skrev i e-post Ivan Björn, jag ville bara att du skulle få tillfälle att tydliggöra hur du tänker. För jag tror egentligen vi är ganska överens om att det rör sig om olika perspektiv på en och samma verklighet. Med det viktiga tillägget att så kallade olika tidslinjer och dimensioner etc också är olika perspektiv på den enda verkligheten som innefattar alla så kallade universa o.s.v.. Men om vi då håller oss till ungefär de verkligheter du och jag upplever så överlappar de ju även om vi p.g.a. våra olika just perspektiv / erfarenheter tolkar det vi upplever olika, och därmed har du rätt att vi “lever i olika verkligheter” i hur vi upplever det hela. Samtidigt som de-facto det är en enda verklighet som vi har olika perspektiv på.

Ivan Björn
18 september 2013 kl 20:27

Nej Leif, jag menar inte att det negativa du upplever där ute i världen är återspegling av dina personliga problem. Att se det negativa och det vad det leder till betyder inte att det är återspegling av ens personliga problem. Det är min åsikt men att utveckla den här är inte den rätta platsen. 🙂 Du kan gärna höra av dig privat till mig

Leif Erlingsson
Gäst
18 september 2013 kl 17:22

Menar du Ivan Björn alltså att det negativa jag upplever som ute i världen i själva verket är en återspegling av mina personliga problem? Att om jag löser mitt inre så är världen genast en annan? Anta att så är fallet. Då intergagerar ändå olika “jag” med varandra, och min bild med delvis överlappande verklighetsmängder känns mer korrekt än olika verkligheter – eftersom då tänker iallafall mitt upplevda jag att de inte alls har kontakt.

Ivan Björn
13 september 2013 kl 19:42

Hej Leif, tack för verklighetsmängder. Enligt min mening, lever vi i olika verkligheter. Att känna till det vi kallar negativt eller dåligt är bra erfarenhet, men det betyder inte att ens egen verklighet inte kan vara upplevd enbart som positivt

Leif Erlingsson
Gäst
13 september 2013 kl 14:04

Jag har dock ett litet problem med Bashars (och min gamla) tanke, nämligen att jag har aldrig efterfrågat chemtrails och en massa annat skit och ändå finns det i min verklighet. Att ignorera upplevd verklighet är inte en lösning, men jag håller definitivt med om att fokusera på positiva svar.

Leif Erlingsson
Gäst
13 september 2013 kl 12:16

Ivan Björn, jmf. Lever vi i olika verklighetsmängder? 🙂

Ivan Björn
9 september 2013 kl 09:08

Hm.. Jag tänker lite annorlunda om saken. Chemtrails är mycket positivt och det i den bemärkelse att det är en av de redskap som visar åt varje människa att LIVET ska var och en leva själv enligt den högsta tanken om sig själv utan att vara beroende av andra. När man klarar av det så kan man samarbeta i mindre grupper med varandra. Att ge sin röst åt politik, att ge sin trygghet åt institutioner – sociala, eller kyrkliga förorsakar just sådana företeelser som chemtrails och annan korruption.
Trygghet har man enbart i sitt eget skapande, i skapande av sin egen realitet. Jag bifogar två korta filmer med Bashar som är på engelska:

Om att skapa sin realitet
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=m_SA5OT_EwQ

Om framtiden
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=OE7bRmXDpnw&list=PLFpbObURvzex6jrBwru5uOYr_f3K3NKfJ&index=15

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
8 september 2013 kl 23:46

Det är så mycket otäckt, på olika plan, som nu kommer idagen – att jag kan inte låta bli att undra om det finns tid att ‘slå på bromsen’. Det är svårt att förbli positiv om framtiden ..ändå är vi många som, trots allt, kämpar vidare… …

Ivan Björn
8 september 2013 kl 21:18

Jag har sett information om att det finns dessutom högteknologisk nano plast i dessa utsläpp som växer i hyn, vidare röda blodkroppar som tål en temperatur på 1 400 grader inklusive nano plast. Vidare svamp och kolibakterier.

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
7 september 2013 kl 21:44

Betr:
— “…arsenic, barium, aluminum, calcium, manganese, magnesium, lead and iron.”
— “..Peterson notes that mixing aluminum and barium creates clouds and that NASA experiments based around this concept were coinciding with the spikes in such chemicals measured in water and air quality samples..”
— “…detailed and documented explanation of how chemtrailing is being conducted, who is responsible for it and what the consequences are for our health and the environment..”

Allt detta är i högsta grad oroande med tanke på kommande generationer. HUR ska våra barnbarns barn kunna leva med denna (och annan!) förgiftning av vår vackra planet?!! 🙁