Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Hjälp NewsVoice nå världen – Bli utrikeskorrespondent

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 november 2013
- Torbjörn Sassersson

NewsVoice-utrikeskorrespondenter

Ge svenskarna i världen en NewsVoice-aha-upplevelse, skrev jag den 27 september 2013 för c:a 40 dagar sedan. Då såg kartan ut som nedan. Jag mailade därefter några utlandssvenskar som jag hittade på Utlandssvenskar.com och några av dem tittade in tex en svensk på Grönland, en i Uzbekistan och en i Kazakhstan. En svensk som flyttar runt i världen ville även bli utrikeskorrespondent. Perfekt!

Text: Torbjörn Sassersson, red

Målet är att alla länder ska ha minst en läsare av NewsVoice, men ännu bättre är om dessa svenskar även blir utrikeskorrespondenter som vill skriva för oss i Sverige.

Om du känner någon svensk i utlandet, tipsa om NewsVoice och meddela denne att NewsVoice söker utrikeskorrespondenter, utrikesbloggare alternativt världsbloggare.

Utlandssvensken kan blogga/skriva om:

  • Vad som händer i det utlandet
  • Hur det är bättre/sämre i det landet i förhållande till Sverige
  • Vad svenskarna behöver veta om Sverige och utlandet

Skicka med några foton och ett porträttfoto. Maila till: editor[snabel-a]newsvoice.se

Det utgår ingen ersättning i nuläget till skribenten, men publicerandet av artikeln/inlägget är meriterande för de som har ambitioner att bli utrikeskorrespondenter, krönikörer eller journalister. Låt NewsVoice bli din portfolio.

NewsVoice omvärldstäckning den 27 september 2013 och 30 dagar bakåt i tiden:

NewsVoice-WorldMap

NewsVoice omvärldstäckning den 6 november 2013 och 30 dagar bakåt i tiden:

NewsVoice-WorldMap-6nov2013



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NewsVoice