Mina tankar om Morgellons sjukdom

publicerad 27 december 2013
- Ivan Björn
Foto på påstådda fibrer genererade av morgellons sjukdom. Fotokälla okänd.
Foto på påstådda fibrer genererade av morgellons sjukdom. Fotokälla okänd.
Foto på påstådda fibrer genererade av morgellons sjukdom. Fotokälla okänd.

OPINION. I världen uppstår det ständigt nya märkliga företeelser och fenomen. Vi hinner knappt med och oftast slår vi ifrån oss dessa som påhitt, konspirationsteorier eller så förklarar vi människor som bär på nya åkommor som psykisk sjuka. Detta är inte så konstigt därför att information som ges till allmänheten är fragmenterad.

Ena dagen hände något, nästa dag blir samma händelse nyanserad till något annat, vilket resulterar i att en människa vet inte vad hon ska tro, eller så kommer man att bråka med varandra om sanningshalten i det ena eller det andra påståendet. Så är det även med Morgellons sjukdom.

Jag googlade och så blev den första träffen Wikipedia som påstår att ”Morgellons syndrom är ett syndrom av vanföreställningar där ovanliga fibrer kryper i huden och ger bestående hudskador.” Genast går mina tankar till fibromyalgi som ansågs i början också vara psykiskt betingat, liksom elöverkänslighet och mycket annat.

Här vill jag passa på att uttrycka ett stort tack till alla människor som bär sjukdomar på sina axlar och på grund av detta åstadkommer de ett synliggörande av att något i våra samhällssystem är fel!

När jag såg olika dokumentärer om atmosfärbesprutning så har det påståtts i vissa av dessa är spetsade med nanofibrer som är så gott som oförstörbara och dessutom är dessa fibrer intelligenta. Under tiden har jag kommit över en tysk dokumentär där det påstås bland annat att partiklar för detta ändamål faller ner från himlen. Det är bra att veta att dessa konstgjorda fibrer,  gör dessa övergångar, som också kallas morgellon.

I den tyska dokumentären påstås det vidare att – Morgellon är en “levande” teknik i din kropp. Dessa fibrer växer och kommunicerar, enligt vissa personer,  med din kropp. Ett gränssnitt sammankopplar elektronik med ditt nervsystem.

Det handlar alltså om total kontroll och genast går mina tankar till White TV där Snowden inleder med varningen: “watching everything you do” och menar också att vi inte längre har ett privatliv alls, men vi kan skapa oss ett ostört privatliv, om vi lägger telefon, läsplatta etc ifrån oss och lämnar TV-rummet.

Henry Kissinger sa följande:

”Allt kommer att bli annorlunda, många kommer att lida. Det bli infört en ny världsordning. De som överlever kommer att leva i en mycket bättre värld. En värld som vi har längtat efter blir till en realitet.”

Paul Warburg en av grundarna av FED konstaterade:

”Världsregering kommer vi att ha oavsett om vi vill eller ej. Den enda fråga som återstår är om människor kommer att frivilligt samtycka till detta, eller om vi blir tvungna att tvinga dem.”

I mitt vanliga liv har jag märkt att på bilens framruta syns det till och från små genomskinliga fibrer som syns bäst i gatubelysning. Dessa fibrer fanns där även om bilen stod i carporten.  Det finns en sevärd dokumentär om Morgellons presentation där de pratar och visar i 5:e minuten och 55:e sekunden om märklig snö!

Genast går mina tankar till Pernilla Hagberg och hennes blogg där hon påvisar samma fenomen!

Presentation av en dokumentär om Morgellon lyder:

”Som många av oss vet, en stor mängd flygplan sprutar  för närvarande de flesta av jordens befolkning med aluminium, barium, strontium, etc. Mindre diskuterade komponenter i sprutprogram inkluderar lab-skapade syntetiska livsformer och andra biologiska material såsom röda blodkroppar, svamp och själv reproducerande nanofibrer. Massiva och olika geo-engineering verksamheter finns verkligen. Dessutom har en säregen syndrom som kallas Morgellons vuxit fram och har nu kopplats till dessa eugenik / transhumanistiska verksamheter.”

På en annan hemsida som är genomarbetad skrivs det om Morgellons på följande sätt:

I slutändan har ett antal personer med Morgellons dött nyligen. Bland dem var en kär vän till mig som heter Karen Whitledge. Hon var den fantastiska personen som byggde denna webbplats för mig. Hon är mycket saknad av alla som kände henne.”

Många andra är mycket sjuka och lidande. Detta inkluderar husdjur och spädbarn. Hur förklarar du en vanföreställning hos spädbarn eller husdjur?”

Min egen slutsats är att trots en slags hopplöshet i situationen så finns det en ljuspunkt. Denna ljuspunkt heter MEDVETENHET. Var medveten och då kan de som vill kontrollera dig inte skada dig.

Av detta uppstår fler frågor. Det finns de som är bergsäkra på atmosfärbesprutning och de finns de som förnekar detta som rena fantasier. Min poäng med denna artikel är att oavsett var Morgellons kommer ifrån är det kanske inte så enkelt att vifta bort detta som en psykisk åkomma.

Jag tycker att vi i samhälle borde fråga oss vad det finns för anledning till att ovanliga sjukdomar uppstår, varför blir dessa sjukdomar mer vanligare och mer utbredda med tiden och vad vill dessa sjukdomar säga till oss dvs vad det är för brister i samhället som förorsakar detta. Frågor är öppna och svar är för få… 

Kanske kan läsarna av NewsVoice komma med mera information om dessa företeelser.

Text: Ivan Björn

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice