News Fox31-report reveals chemtrails may be a reality

1

Intellihub.com: “After the release of the documentary “Shade the Motion Picture” which details the fact that geoengineering and chemtrailing operations actually exist and are currently underway worldwide, other reporters like Fox31?s Heidi Hemmat have taken the information to the mainstream.”

Read moreStöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
3 januari 2014 kl 22:51

Skapande av väder är inget nytt under solen i sak. Vädermanipulering har praktiserats av Nordamerikanska indianer genom regnceremonier. Hopiindianerna har på detta sätt kunnat odla grödor i en annars ogästvänlig och torr miljö.

Bacon argumenterade redan 1624 i boken Det nya Atlantis att etiska restriktioner för manipulativ magi skulle tas bort. En sådan avreglering skulle möjliggöra artificiell väderkontroll. Målet var att skapa en idealstat genom att erövra naturen.

I boken redogörs för de olika atmosfäriska fenomen som skulle reproduceras såsom ”snö, hagel, regn, konstgjorda regn av kroppar i stället för vatten, åska, blixtar”. Vidare ”stormar (som den som åstadkoms av Shakespeares Prospero) kunde också skapas för studium genom användning av maskiner för att föröka och förstärka vindarna” (Merchant 1994:207).

Chemtrailsen vi ser fyllda med vitt, för oss obekant material, ÄR nu den typ av ”konstgjorda regn med kroppar” som Bacon åsyftar. “Kropparna” är substanser som aluminium, barium, utarmat uran, silver iodide m m. Vidare kan vi konstatera att vi nu har HAARP som den maskin som skapats för att ”föröka och förstärka vindarna”.

Dagens fullskaliga globala vädermanipulationer har således en 400-årig vetenskaplig historia. Om man tar del av Bacons resonemang så är det uppenbart att hans bok fungerat som en ”blue print” för vetenskapsmännen. Istället för att beundra och respektera naturen ville han omskapa den till en än större fullkomlighet. Först skulle man förädla växter och djur och därefter experimentera med människor; ”Vi prövar också allehanda GIFTER och andra MEDICINER på dem både inom kirurgin och inom läkekonsten (aa 206). Utifrån detta kan vi anta att utsläppen i chemtrailsen mycket väl kan bestå av såväl gifter som mediciner som del i ett transhumanistiskt projekt i ”Bacons anda”.

Vi får innerligt hoppas att inte Bacons vision slår in. I hans lyckovärld ÄR vetenskapsmännen naturen; dvs de nya herrarna som skapar naturen när alla hennes hemligheter avtvingats. Människans medvetande har de ännu inte lyckats hitta koden för – forskning pågår dock ”Human brain project”.

Den gamla naturen är inte död ännu. Men vi kan vi nog alla, var till mans, säga att det är bra nära nu….

Merchant Carolyn. 1994. Naturens död. Kvinnan, ekologin och den vetenskapliga revolutionen.